Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Horeca & catering

Als horeca- of cateringbedrijf (of -keten) moet je continu op scherp staan om tevredenheid van de gasten te waarborgen. Werken volgens de HACCP-richtlijnen is hierbij van groot belang. Hierbij kun je denken aan zaken als hygiëne, temperatuurbeheersing en allergeneninformatie. Met de online QA software van CareNet kun je zorgen voor een eenvoudige en overzichtelijke manier van kwaliteitsborging.

Hygiënecodes

In de Hygiënecode voor de horeca en de Hygiënecode voor contractcatering en inflightcatering is beschreven aan welke voedselveiligheidseisen je als horeca of catering bedrijf moet voldoen. Controle op naleving van deze eisen wordt uitgevoerd door de NVWA. Sinds begin 2017 biedt de NVWA de Horeca Inspectiekaart app aan waarin inspectieresultaten van de horeca in Nederland worden weergegeven. Een slecht resultaat is nu dus ook direct zichtbaar voor de consument en kan mogelijk leiden tot minder gasten in je restaurant.

Inzicht

Als je de kwaliteitszaken binnen je bedrijf continu goed inzichtelijk hebt, kun je voorkomen dat gasten ontevreden zijn en tekortkomingen tijdens NVWA inspecties voorkomen. Digitalisering kan je hierbij helpen. CareNet biedt hiervoor diverse online modules aan die zeer goed toepasbaar zijn binnen horeca- en cateringbedrijven. De online software van CareNet is geschikt voor iedere bedrijfsgrootte en kan dus zowel door individuele restaurants als door franchisers of ketens worden toegepast.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments