Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Retail & groothandel

Zieke consumenten, recalls, schadeclaims, daar wil je als retailer of groothandel liever niet mee te maken krijgen. Of je nu werkt volgens een eigen kwaliteitssysteem of een hygiënecode zoals de CBL-Hygiënecode, scherpe aandacht voor voedselveiligheid en kwaliteit is ieder moment van de dag van groot belang. Met de online QA software van CareNet zorg je ervoor dat de kwaliteitszaken in je winkel(s) continu goed op orde hebt

Inspecties NVWA

De NVWA voert regelmatig inspecties uit bij supermarkten, speciaalzaken en groothandels. Hierbij worden bijvoorbeeld de hygiëne, ongediertebeheersing, temperatuurbeheersing en registraties beoordeeld. Als de resultaten minder goed zijn en je meerdere malen een boete ontvangt, kom je onder verscherpt toezicht te staan. Inspectieresultaten worden door de NVWA kenbaar gemaakt, waarbij slechte resultaten het imago van je bedrijf kunnen schaden. Door regelmatig inspecties uit te voeren binnen je winkel(s) kun je waar nodig tijdig verbetermaatregelen treffen. Zo blijf je een constante kwaliteit leveren richting je klanten en kom je niet voor verrassingen te staan tijdens externe inspecties zoals van de NVWA. Je kunt inspectierondes lopen op basis van de eisen uit de hygiënecode of op basis van je eigen kwaliteitshandboek. Via de CareNet Inspectietool app kun je direct foto’s maken en afwijkingen intypen of inspreken, zodat je rapportage na de inspectie direct gereed is. Hierdoor zijn je medewerkers niet veel tijd kwijt met het uitvoeren van de inspectie en kan de focus blijven liggen op het uitvoeren van werkzaamheden op de winkelvloer. Via de toelichtingsoptie kun je toelichtingen per vraag in de app teruglezen, zodat inspecties in feite door alle medewerkers van je bedrijf uitgevoerd kunnen worden.

Gemakkelijk online beheren

Ook overige kwaliteitszaken, zoals specificaties, leveranciersbeheersing, registraties en het kwaliteitshandboek kun je gemakkelijk online beheren. Hiermee zorg je voor een efficiënte borging van je kwaliteitszaken en transparantie binnen en indien gewenst ook buiten je organisatie. Informatie deel je gemakkelijk binnen de gehele organisatie, ook als je meerdere locaties hebt. Het trainen van medewerkers doe je eenvoudig via de online E-learning module van CareNet. Zo heb je als HR afdeling en kwaliteitsmanager altijd inzicht in welke competenties door welke medewerker behaald zijn.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments