Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Transport & logistiek

Als transporteur of opslaglocatie van voedingsmiddelen dien je te voldoen aan diverse HACCP-eisen om voedselveiligheid tijdens transport en opslag te kunnen garanderen aan je afnemers. Instructies en procedures om aan de wettelijke eisen te kunnen voldoen zijn vastgelegd in hygiënecodes, zoals de Hygiënecode voor transport, opslag en distributie van levensmiddelen. Sommige klanten stellen strengere eisen, bijvoorbeeld dat je in het bezit bent van een BRC- of IFS-certificaat. CareNet biedt een online QA oplossing waarmee je kwaliteitszaken snel en efficiënt kunt beheren

Borging van kwaliteitszaken

Je bedrijf vormt een belangrijke schakel in de gehele voedselketen. Klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat de voedselveiligheid tijdens transport en opslag volledig gewaarborgd blijft. Je hebt hierbij te maken met onderwerpen als reiniging en ontsmetting, temperatuurcontrole, persoonlijke hygiëne en tracking & tracing van goederenstromen. Ook de aanwezigheid van food defense maatregelen wordt door afnemers steeds vaker vereist.

Met de online software van CareNet kun je diverse kwaliteitszaken zoals inspecties, registraties en documentatie digitaliseren. Zo voer je met de inspectiemodule zeer snelle hygiëne, food defense en glas en hard plastic inspecties uit. Temperatuurbeheersing en schoonmaakcontroles registreer je eenvoudig met de registratiemodule van CareNet. Documenten uit je kwaliteitshandboek deel je overzichtelijk met medewerkers binnen de gehele organisatie, waarbij je op documentniveau kunt bepalen wie het document mag lezen of bewerken.

Training op elk moment

Als transporteur of opslaglocatie ben je maar zelden met alle medewerkers tegelijkertijd op dezelfde plek aanwezig, waardoor het klassikaal trainen van medewerkers lastig te realiseren is. Met de E-learning module van CareNet bepaal je zelf wie welke training op welk moment dient te volgen. De cursisten kunnen de E-learning vervolgens op iedere computer met een internetverbinding en internetbrowser uitvoeren. Hierdoor behoort zelfs thuisstudie tot de mogelijkheden. Je kunt hierbij denken aan E-learning trainingen zoals voedselveiligheid en HACCP, arbo, milieu en veiligheid.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments