Vraag een demo aan

Dit zijn wij

CareNet Online QA Software is ontwikkeld voor en door kwaliteitsmanagers met meer dan 20 jaar ervaring in alle voedselbranches en zorgsectoren. CareNet is ontstaan door de vraag vanuit de markt naar slimmere en efficiëntere oplossingen voor de kwaliteitsafdeling. Wij bieden een nieuwe manier van procesbeheersing voor de industrie. Onze consultants kunnen de invulling van automatiseringsmogelijkheden bij jou op locatie verzorgen op het gebied van slimme digitale QA oplossingen. Daarnaast begeleiden wij automatiseringstrajecten, migratietrajecten (voor o.a. inspectiese-learning, handboek, specificaties en registraties) en specifieke opdrachten op projectbasis om de kwaliteitsafdeling te automatiseren.

.

Missie CareNet

Ons doel is om samen met de klant ‘continu te verbeteren’. De CareNet online QA applicatie is daar geen uitzondering op. Wij hebben de volgende missie gedefinieerd:

“Met één multifunctionele tool de gehele kwaliteitsafdeling kunnen ondersteunen, centraliseren en aansturen. Al het papier de fabriek uit.”

Vraag een demo aan | Neem contact op

.

Visie CareNet

Wij willen met CareNet de keten helder krijgen en de samenwerking tussen de food gerelateerde bedrijven ‘from farm till fork’ verbeteren en efficiënter maken. Onze CareNet applicatie kan met de inrichting en mogelijkheden tot uitwisseling van data deze visie helpen realiseren. Voedselveiligheid is daarbij altijd het uitgangspunt. Wij hebben hierbij de volgende visie gedefinieerd:

“Integraal gebruik van CareNet binnen en tussen bedrijven om zo een gemeenschappelijk doel te bereiken, namelijk: voedselveiligheid in de gehele keten.”

Vraag een demo aan | Neem contact op

 .