Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

GFSI standaarden

GFSI staat voor Global Food Safety Initiative en wordt gevormd door een aantal wereldwijd belangrijke spelers in de voedingsindustrie. De visie van de GFSI is: veilig voedsel voor alle consumenten. De GFSI heeft eisen vastgelegd waar voedselveiligheidsstandaarden aan dienen te voldoen om GFSI te kunnen worden erkend.

Welke standaarden zijn GFSI-erkend?

Onder andere de volgende standaarden zijn momenteel GFSI-erkend:

  • BRC Global standard (food safety, storage and distribution, packaging and packaging materials)
  • IFS standard (food, logistics, PACsecure)
  • FSSC 22000

Als bedrijf in de food sector heb je de mogelijkheid om je voor één van deze standaarden te laten certificeren indien je bedrijfsactiviteit voldoet aan de scope van de betreffende standaard.

Voldoen aan GFSI-erkende standaarden

Heeft je organisatie een BRC-, IFS- of FSSC 22000-certificaat of wil je het bedrijf voor één van deze standaarden laten certificeren? Met de oplossingen van CareNet realiseer je een efficiënte en transparante kwaliteitsborging om te voldoen aan de eisen uit de diverse certificeringsstandaarden.

Audit checks

Wil je controleren of binnen je organisatie aan de gestelde eisen uit de BRC-, IFS- of FSSC 22000- standaard wordt voldaan? Wij leveren in de Inspectie module complete audit checklijsten aan met alle gewenste normelementen. Met behulp van je tablet of smartphone kun je met de CareNet app zelf de audit checks uitvoeren, eventuele afwijkingen direct invoeren of inspreken en foto’s hieraan toevoegen. Na afloop is je auditrapportage inclusief afwijkingen, opmerkingen en foto’s direct gereed.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments