Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Overige standaarden

Naast voedselveiligheidsstandaarden bestaan er nog diverse andere certificeringsstandaarden die binnen diverse sectoren worden toegepast.

Zoals:

  • ISO 9001 Kwaliteitsmanagementsystemen
  • ISO 14001 Milieumanagementsystemen
  • OHSAS 18001 Arbomanagementsystemen (per 2018 ISO 45001)
  • ISO 50001 Energiemanagementsystemen
  • NTA 8620 Specificatie van een veiligheidsmanagementsysteem voor risico’s van zware ongevallen

Normen gebaseerd op High Level Structure (HLS)

Sinds 2012 vormt de High Level Structure (HLS) het uitgangspunt en de basis voor nieuwe en herziene ISO-managementsysteemnormen. Deze structuur zorgt voor goed op elkaar afgestemde en eenvoudig te integreren managementsysteemnormen. ISO 9001 en ISO 14001 zijn inmiddels herzien en gebaseerd op deze structuur en ook ISO 45001 (de opvolger van OHSAS 18001) zal de HLS structuur als basis hebben. De online software van CareNet sluit hier naadloos op aan. Zo leg je verslagen vast met de memo functie van CareNet. Daaruit voortkomende acties komen direct in de centrale actielijst te staan, waarin je alle acties eenvoudig beheert en toekent aan verantwoordelijken binnen je organisatie.

Automatiseer je managementsysteem

Of je nu een kwaliteits-, mileu-, arbo- of energiemanagementsysteem hebt, automatisering van je managementsysteem kan ervoor zorgen dat je in de praktijk tijd bespaart en efficiënter te werk kunt gaan. Met een online handboek kun je documentatie van je managementsysteem gemakkelijk beheren en delen binnen de organisatie. Uiteraard is het ook van groot belang dat medewerkers binnen je organisatie voortdurend op de hoogte zijn van werkinstructies en beheersmaatregelen. Door middel van E-learning zorg je ervoor dat nieuwe, tijdelijke en vaste medewerkers flexibel getraind worden. Controle op naleving van wet- en regelgeving en certificeringseisen voer je snel uit via de CareNet Inspectietool app. Hiermee verkrijg je direct inzicht probleempunten, zodat je doelgericht te werk kunt gaan om continue verbetering te realiseren.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments