Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Retail standaarden

Hoewel bedrijven in de praktijk vaak eisen dat hun leveranciers gecertificeerd zijn volgens een GFSI- erkende standaard, hebben diverse grote retail organisaties daarnaast nog een eigen standaard met eisen samengesteld. Om aan deze retailers te mogen leveren dien je als bedrijf ook aan al deze eisen te voldoen. Om te controleren of bedrijven werkelijk aan deze eisen voldoen, worden door retailers regelmatig audits uitgevoerd bij leveranciers.

Welke retail standaarden zijn er?

Voorbeelden van organisaties die eigen retail standaarden hanteren zijn:

  • Tesco
  • YUM
  • McDonalds
  • Marks & Spencer
  • Subway

Kun je voldoen aan retail standaarden als je werkt met CarNet?

De CareNet software is ontwikkeld door kwaliteitsmanagers met meer dan 20 jaar ervaring binnen alle branches en sectoren in de levensmiddelenindustrie. Ook de inhoud van retail standaarden is als basis gebruikt voor de ontwikkeling van CareNet, zodat ieder voedselgerelateerd bedrijf moeiteloos kwaliteitszaken kan automatiseren. Zo houd je alle kwaliteitszaken keurig op orde en kom je tijdens (onverwachte) klantaudits niet voor verrassingen te staan.

Audit checks

Wil je controleren of binnen je organisatie aan de gestelde eisen uit de retail standaarden zoals Tesco of YUM wordt voldaan? Wij leveren in de Inspectie module complete audit checklijsten aan met alle eisen van de betreffende retailer. Met behulp van je tablet of smartphone kun je met de CareNet app zelf de audit checks uitvoeren, eventuele afwijkingen direct invoeren of inspreken en foto’s hieraan toevoegen. Na afloop is je auditrapportage inclusief afwijkingen, opmerkingen en foto’s direct gereed.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments