Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Wet- en regelgeving

Ieder bedrijf dat met voedsel of voedselgerelateerde producten werkt, moet voldoen aan voedselveiligheidseisen zoals deze gesteld zijn in de wet- en regelgeving. Hierin wordt onder andere aangegeven dat bedrijven verplicht zijn om te werken volgens een HACCP-plan.

Controle op naleving wet- en regelgeving

Overheidsinstanties zoals de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) en FAVV (Federaal agentschap voor de voedselveiligheid van de voedselketen in België) houden toezicht op de naleving van wet- en regelgeving. Dit betekent dat inspecteurs en auditors regelmatig (onaangekondigde) inspecties en audits uitvoeren bij bedrijven. In geval van tekortkomingen worden waarschuwingen of boetes afgegeven.

Automatisering van je HACCP-plan

Beheersmaatregelen die voortkomen uit het HACCP-plan kunnen eenvoudig worden beheerd via de online CareNet applicatie. Door automatisering zijn je kwaliteitszaken snel en gemakkelijk bij te houden. Bovendien kun je informatie handig delen binnen de organisatie, zodat medewerkers tijdig op de hoogte zijn van wijzigingen en op te volgen acties.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments