Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Training CareNet

Tijdens de implementatiedag verzorgen onze consultants een training voor de medewerkers die op dat moment met de applicatie gaan werken. Indien je graag een extra training wilt ontvangen, bijvoorbeeld voor nieuwe collega’s, kan dit natuurlijk. We bieden hiervoor diverse mogelijkheden.

Aanvullende praktijktraining

Onze implementatie consultants kunnen aanvullende praktijktrainingen op de door jou gewenste locaties komen verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je nieuwe collega’s hebt die met CareNet aan de slag willen gaan. Ook kan het zijn dat je vragen hebt over specifieke onderwerpen die onze consultants tijdens een praktijktraining met je doornemen. Ongeacht de vraag komen we graag bij je langs om je verder te helpen.

Open inschrijving training

Leer in één dag alles over CareNet. Tijdens deze klassikale training wordt uitgelegd hoe de verschillende modules van CareNet Online QA Software toepasbaar zijn in de praktijk. Verder worden de rollen, rechten en verschillende gebruikers toegelicht en uitgewerkt. Deze training is voor nieuwe medewerkers die aan de slag gaan met CareNet, maar kan ook als opfriscursus dienen.

Deze training wordt verzorgd door BK Opleidingen & Trainingen. Op de website staan de cursusdata en kun je je inschrijven voor de training.

E-learning

Leer snel de basis over CareNet door middel van E-learning. Met onze basis E-learning leer je op een door jou gewenste moment de belangrijkste functies van CareNet kennen. Ook is het mogelijk om een specifieke E-learning trainingen over één van onze modules te volgen.

Interesse?

Vraag je je af welke training het beste aansluit bij je wensen? We helpen je graag verder. Neem contact op met één van onze consultants.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments