Vraag een demo aan

Koppeling met PS in Foodservice

De voedingsmiddelenbranche vraagt al langer om slimmere en efficiëntere oplossingen voor specificatiebeheer. De module Specificaties van CareNet Online QA Software maakt het een stuk gemakkelijker om specificaties aan te passen en de database te onderhouden. Bovendien maakt CareNet een automatische koppeling met PS in Foodservice mogelijk.

Koppeling database met PS in Foodservice

Met de CareNet module Specificaties vul je de database met grondstofspecificaties. Op basis van deze grondstoffen maak je de recepturen voor de halffabricaten of eindproducten. CareNet zet deze recepturen automatisch om in productspecificaties en ingrediëntendeclaraties. Als je één ingrediënt wilt aanpassen, ben je dus veel sneller klaar met de aanpassingen. Binnen de CareNet applicatie is een automatische koppeling met PS in Foodservice mogelijk.

Succesverhaal: Warung Catering Services B.V. blijft up-to-date met Specificaties

Demo CareNet Specificaties

Wil je meer weten over de CareNet module Specificaties? Of wil je een demo bekijken van de koppeling met PS in Foodservice? Vul dan onderstaand formulier in en wij komen geheel vrijblijvend bij je langs om de demo te laten zien.

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Telefoonnummer

Ik heb interesse in de volgende modules (meerdere opties mogelijk)
inspectiese-learninghandboekspecificatiesregistratiesleveranciers