Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

#1 QA software van Nederland

CareNet biedt geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van het kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken. CareNet is een alles-in-één QA applicatie die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf.

Dé manier voor het beheer van kwaliteit en
voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie.

Het kwaliteitslandschap verandert continu. Nieuwe normen, wetten en eisen vanuit de overheid, standaarden, certificerende instellingen en afnemers zijn aan de orde van de dag in ons vakgebied. Vandaar dat wij altijd blijven werken aan de applicatie om continue verbetering te bewerkstelligen. Je kunt zorgeloos gebruik maken van onze expertise, in welke branche je ook werkt. _JLF9993

Altijd en overal inzicht in de processen in de fabriek.
Wanneer je maar wilt.
.
CN_kernwaarde_beheersing

Borging

De CareNet applicatie is dé online QA-oplossing om je totale kwaliteitsbeheerssysteem te beheren en te optimaliseren. Waar dan ook ter wereld. Door gebruik te maken van automatisering is het eenvoudig om data om te zetten naar informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een automatische inspectierapportage, eindproductspecificatie en e-learningcertificaat.

“Na het aanpassen van een document in ons digitale handboek kunnen collega’s meteen zien wat er veranderd is. Zo werkt iedereen altijd met de laatste versie!”

    CN_kernwaarde_efficientie

Efficiënter werken

Omdat CareNet een webbased applicatie is, kun je direct zien wat er gebeurt in het bedrijf. Een webbased applicatie betekent dat je snel en efficiënt kunt werken. Door het automatiseren van het kwaliteitssysteem bespaar je tijd, die je weer kunt besteden aan de structurele kwaliteitsacties. Met onze API beschik je altijd over je data en kun je deze live naar andere databases ‘pushen’ zoals bijvoorbeeld je ERP pakket of Outlook.

“Door het digitaal uitvoeren van een inspectie heb ik altijd inzicht in mijn statistieken en zijn de rapportages direct beschikbaar na het lopen van de inspectie. Dit bespaart mij heel veel tijd en daarmee kosten”

 CN_kernwaarde_transparantie

Transparantie in je bedrijf en de keten

Met de modules van CareNet maak je de kwaliteitsborging binnen het hele bedrijf transparant. Vanuit één centrale online QA applicatie kun je precies volgen wat er op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid gebeurt binnen je bedrijf. Daarnaast vergroot je de betrokkenheid van de medewerkers door het gebruik van CareNet. Belangrijke gegevens die betrekking hebben op kwaliteit en voedselveiligheid zijn direct beschikbaar en overzichtelijk. Zo ligt de kwaliteitsborging niet meer alleen bij de kwaliteitsmanager, maar is er draagvlak binnen de gehele organisatie. Om data veilig te stellen voor anderen, zorgen wij er voor dat zowel de dataverbinding als de servers aan de hoogste norm voldoen.

 .
 004 18012 CAR Banners inspectiemodule 944x182 001 - #1 QA software van Nederland

Voordelen CareNet

  • Voor en door kwaliteitsmedewerkers en -managers
  • Binnen één dag online en operationeel
  • Kostenbesparing door sneller en efficiënter werken
  • Unieke rechtenstructuur voor gebruikers in eigen beheer
  • Overal beschikbaar, waar dan ook ter wereld 
  • Keuze uit modules, alles-in-één applicatie
  • Geschikt voor zowel MKB als multinational
_JLF9702

vraag een demo aan

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments