Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Modules

CareNet is een alles-in-één QA applicatie die bestaat uit de modules: Inspecties, E-learning, Handboek, Specificaties, Registraties en Leveranciersbeheersing. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Daarnaast kun je als CareNet gebruiker profiteren van diverse extra features, zoals een centrale actielijst en een memo functie voor het vastleggen van al je kwaliteitsverslagen. Actiepunten die uit je verslagen naar voren komen, worden direct opgenomen in de centrale actielijst. Ook behoren automatische mailnotificaties tot de mogelijkheden binnen diverse modules, zodat je tijdig collega’s en externe partijen op de hoogte kunt stellen van wijzigingen en op te volgen acties.

Stap de toekomst in met dé beste online QA software van Nederland.

icoon inspecties txt2 300x300 - Modules


BESPAAR TOT 50% VAN JE TIJD

Voer alle inspecties en audits efficiënt en snel uit met behulp van een tablet. Met één druk op de knop is je rapportage met foto’s gereed en zijn statistieken up-to-date.

lees meer   vraag een demo aan


TRAIN JE MEDEWERKERS FLEXIBEL

Met E-learning kan dit op een door jou gekozen moment en op elke gewenste locatie. Met de competentiematrix en online planning heb je snel inzicht in inzetbaarheid van medewerkers.

lees meer   vraag een demo aan

icoon_elearning_txtx
icoon_handboek_txtx


ALLE GEGEVENS OP EEN CENTRALE PLEK

Beheer gemakkelijk al je documentatie, zoals procedures en werkinstructies. De module biedt een automatisch versie- en wijzigingsbeheer. Hierdoor gebruikt iedereen altijd de laatste versie.

lees meer   vraag een demo aan


STEL EENVOUDIG JE SPECIFICATIES OP

Grondstof- en receptuurgegevens worden automatisch omgezet in eindproductspecificaties, zodat je tijd kunt besparen en foutgevoeligheid kunt verminderen. Koppelingen met Espera, GS1 Nederland en PS in Food leveren je tijdswinst op.

lees meer   vraag een demo aan

icoon_specificaties_txtx
CARE iconen2016 registraties licht 300x300 - Modules


DIRECT INZICHT IN DE PROCESSEN

Verifieer snel ingevoerde registraties en volg de afwijkingen op. Informeer het management eenvoudig over trends en verbeterpunten met realtime statistieken.

lees meer   vraag een demo aan

INKOOPRISICO’S OVERZICHTELIJK BEHEERST

Bepaal per risicogroep welke beheersmaatregelen benodigd zijn en geef je leveranciers toegang tot CareNet om de gewenste data aan te leveren. Je hebt altijd een up-to-date overzicht met de status per leverancier.

lees meer   vraag een demo aan

CARE iconen2016 leveranciers licht - Modules

 

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments