Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

E-learning

 

Met CareNet bieden wij een online E-learning platform voor een totaal opleidingsplan aan. Hiermee kun je binnen één applicatie zelf E-learning trainingen ontwerpen, inplannen en laten volgen door medewerkers van je organisatie op een door jou te bepalen moment en op elke gewenste locatie. Met E-learning kan dat zonder de belangrijke productieprocessen te onderbreken en tegelijkertijd voldoe je aan de eisen zoals gesteld in diverse kwaliteitsstandaarden (BRC, IFS en FSSC 22000), wet- en regelgeving en hygiënecodes. icoon_elearning_txtx
 

Bekijk de introductiefilm van de module E-learning.

Introductiefilm E learning - E-learning


Alle kennis van je medewerkers
up-to-date met E-learning.
.
.

Zelf E-learning trainingen ontwerpen

Met CareNet E-learning heb je de mogelijkheid om zelf een onbeperkt aantal E-learning trainingen in eigen huisstijl te ontwerpen voor je organisatie. De inhoud, vragen en lay-out van de E-learning trainingen kun je volledig zelf bepalen. Indien gewenst kun je de trainingen zelfs voorzien van YouTube filmpjes. Ook certificaten en uitnodigingsbrieven kun je volledig naar eigen wens (laten) ontwerpen.

“Vooral als nieuwe medewerkers via een uitzendbureau komen, is E-learning ideaal. Het uitzendbureau zorgt ervoor dat de uitzendkrachten de E-learning hebben gevolgd, voordat ze bij ons komen”, vertelt Max van Leeuwen, KAM-manager.

Lees het succesverhaal van Group of Butchers: ‘trainen met E-learning’.

Op maat gemaakte trainingen

In samenwerking met BK Opleidingen & Trainingen, een cedeo erkend opleidingsinstituut voor de levensmiddelenindustrie, kunnen kant-en-klare Cedeo erkende E-learning trainingen worden aangeleverd welke voldoen aan de eisen die gesteld zijn in onder andere de BRC, IFS en FSSC 22000 norm. Zo kunnen bijvoorbeeld de volgende E-learning trainingen worden aangeleverd: ‘Allergenen in productie’, ‘Food defense’, ‘HACCP’, ‘Reiniging en desinfectie’, ‘Voedselfraude en productintegriteit’, ‘Voedselveiligheid (HACCP) en hygiëne’. Ook kunnen op maat gemaakte E-learning trainingen worden gerealiseerd. Alle E-learning trainingen worden ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in alle branches. Niet alleen ‘food’ gerelateerde onderwerpen zijn geschikt voor E-learning, maar denk ook aan zorg, Hygiënecodes, ARBO, Veiligheid, Gastvrijheid, Animal Welfare. Uiteraard worden de trainingen ontworpen in je eigen gewenste huisstijl. Hebben medewerkers moeite met de Nederlandse taal? E-learning trainingen kunnen in alle gewenste talen worden gerealiseerd en gevolgd.

“Sinds we E-learning aanbieden aan alle medewerkers (inclusief uitzendkrachten) merken we dat iedereen goed op de hoogte is van de richtlijnen met betrekking tot voedselveiligheid en hygiëne. Hiermee kunnen we onze kwaliteit beter waarborgen”, aldus Marco Nijzink, adjunct directeur Nijland Food.

Lees het succesverhaal van Nijland Food: ‘kennis van onze medewerkers is up-to-date

Online compleet opleidingsplan

Ongeacht welke keuze je maakt, je kunt altijd zelf alle cursisten toevoegen, uitnodigen en monitoren met één druk op de knop. Met CareNet heb je realtime inzicht in de behaalde certificaten en competenties per medewerker. Je bepaalt zelf welke E-learning trainingen gevolgd dienen te worden door de medewerkers van je organisatie. Het overzicht van de te volgen trainingen behoudt je met de online planning. Het is ook mogelijk om certificaten en competenties van externe trainingen toe te voegen aan CareNet, zodat je één compleet overzicht verkrijgt voor je gehele organisatie. Jouw eigen omgeving beheer je dus geheel zelf, uiteraard zijn de resultaten te koppelen aan je bestaande P&O systeem.

Voordelen module E-learning

 • Ontwikkel zelf een onbeperkt aantal E-learning trainingen in eigen huisstijl
 • Kant-en-klare of op maat gemaakte trainingen aan te kopen via BK Opleidingen & Trainingen
 • Altijd en overal cursussen volgen
 • Certificaat direct beschikbaar bij slagen
 • Uitnodigen van cursisten via automatische mail of brief
 • Snel overzicht via online planning
 • Reguliere werkzaamheden kunnen door blijven gaan
 • Aansluiting bij opleidingsniveau en taal van medewerkers
 • Snel inzicht in inzetbaarheid van medewerkers via de automatische competentiematrix
 • Mogelijkheid tot het uitbesteden van beheer aan uitzendbureau(s) via unieke rechtenstructuur
 • Importmogelijkheid voor resultaten externe trainingen (bijv. BHV of training on the job)
 • Snel trainen van medewerkers voorafgaande aan werkzaamheden

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments