Vraag een demo aan

Inspecties

CareNet biedt je de mogelijkheid alle inspecties en audits volledig te automatiseren en hiermee tot 50% van je tijd te besparen. Met behulp van een tablet en onze online QA software kun je op een makkelijke en efficiënte manier digitale inspecties inplannen, uitvoeren en opvolgen. Je rapportage inclusief foto’s is na elke inspectie direct gereed en statistieken zijn automatisch bijgewerkt. Ook actiepunten zijn online beschikbaar en kunnen direct worden toegekend aan medewerkers.

Zet met digitale inspecties data direct om naar informatie en bespaar hiermee tot 50% van je kostbare tijd.
.
.

Voor alle soorten inspecties

Kwaliteitsmanagementsystemen zoals BRC, IFS en FSSC 22000 eisen dat je verschillende soorten inspectierondes uitvoert. Ook als je wilt voldoen aan de eisen uit de diverse hygiënecodes is het verstandig regelmatig inspecties uit te voeren en zo te controleren of je locatie aan de gestelde eisen voldoet. Naast productie inspecties worden bij veel bedrijven bijvoorbeeld ook glas- en hard plastic controles, schoonmaakinspecties en food defense checks uitgevoerd. In CareNet kun je zelf een onbeperkt aantal inspectielijsten ontwerpen en de inspectierondes lopen aan de hand van een tablet of smartphone.

“Binnen een dag was het hele inspectiesysteem operationeel. Het systeem is gebruiksvriendelijk. We kunnen bijvoorbeeld eenvoudig items aan onze controlerondes toevoegen. Daar hebben we geen systeembeheerder voor nodig”, aldus Nico Sluis

Lees het succesverhaal van Nico Sluis: ‘wij kiezen voor het hoogste niveau met CareNet’.

Vraag een demo aan | Neem contact op

App voor inspecties

Na het downloaden van de gratis CareNet app kun je snel en eenvoudig inspecties uitvoeren op een tablet of smartphone. Foto’s en afwijkingen voeg je gemakkelijk toe tijdens een inspectie en deze worden na het afronden direct in de rapportage verwerkt. Je kunt hierbij zelfs gebruik maken van een dictafoon functie, waarbij je afwijkingen kunt inspreken. Aan de hand van toelichtingen per vraag kan de inspecteur zien waar hij op dient te letten. Op die manier zorg je ervoor dat je altijd dezelfde normen hanteert om de inspectie zo objectief mogelijk te uit te kunnen voeren. De CareNet app kan offline worden toegepast, zodat je ook inspecties kunt uitvoeren wanneer geen internetverbinding beschikbaar is.

Vraag een demo aan | Neem contact op

Trendanalyses

Met enkele klikken op de knop kun je trendanalyses bekijken van de inspectieresultaten per bedrijfsonderdeel en/of per categorie. Deze analyses zijn gemakkelijk te gebruiken als KPI’s (Kritieke Prestatie Indicatoren) of benchmarktool (systematisch onderzoek naar prestaties). Het samenstellen van verificatieverslagen ten behoeve van periodieke management meetings en directiebeoordelingen is hierdoor een stuk eenvoudiger.

inspecties2  dashboard1-inspecties

Voordelen inspectiemodule

  • 50% tijdsbesparing
  • Inspectielijsten volledig naar eigen wens op te stellen
  • Centrale planning en actielijst met filteropties
  • Inspecties via tablet (inclusief foto’s)
  • Inspecties offline uitvoerbaar
  • Rapportage inclusief foto’s en afwijkingen direct gereed
  • Automatisch gegenereerde statistieken en trendanalyses met filteropties
  • PDCA (Plan Do Check Act) cyclus voor geconstateerde afwijkingen maken continue verbetering mogelijk
  • Acties toekennen aan diverse personen of afdelingen
  • Automatische mail notificaties

Gratis demo

Wil je een gratis demo van onze digitale inspecties bekijken? Vul dan onderstaand formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om je de demo te laten zien.

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Telefoonnummer

Ik heb interesse in de volgende modules (meerdere opties mogelijk)
inspectiese-learninghandboekspecificatiesregistratiesleveranciers