Vraag een demo aan

Leveranciers

Het in kaart brengen van de voedselveiligheidsrisico’s van inkoopprocessen vormt een belangrijk onderdeel van een voedselveiligheidssysteem. Met de module Leveranciers van CareNet maak je deze inkoopprocessen inzichtelijk en beheers je de risico’s, zodat je voldoet aan de wet- en regelgeving, hygiënecodes en de GFSI normen zoals BRC 7, IFS en FSSC 22000. Dit kunnen bijvoorbeeld risico’s zijn op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit, maar ook risico’s die betrekking hebben op duurzaamheid en milieu.
care_iconen2016_leveranciers_licht

Maak de inkoopprocessen inzichtelijk en
beheers de risico’s van je leveranciers.
.
.

Risicogroepen

Welke beheersmaatregelen van toepassing zijn voor een bepaalde leverancier of groep leveranciers bepaal je zelf. Op basis van een risicobeoordeling per productgroep kun je de voorwaarden voor goedkeuring per leverancier instellen. Met behulp van onze portal geef je de leveranciers de mogelijkheid om in een eigen online omgeving zelf de data in te voeren die voor hen relevant is. Dit kunnen bijvoorbeeld kopieën van certificaten, in te vullen questionnaires of productspecificaties zijn.

Vraag een demo aan | Neem contact op

Complete leveranciersbeheersing

Alle onderdelen die bij de leveranciersbeheersing horen, kun je uitvoeren met de online module van CareNet. Zo nodig je leveranciers snel uit om gegevens bij te werken met automatische mailnotificaties. Questionnaires stel je eenvoudig samen met de online beheerstool. Hiermee kun je bijvoorbeeld per risicogroep en taal een specifieke questionnaire ontwerpen. Keteninformatie kan eenvoudig worden opgevraagd, zodat je snel inzicht hebt in de gehele keten in het geval van een incident of recall.

Nadat de gevraagde beheersmaatregelen door de leverancier zijn ingevoerd, beoordeel je zelf of de gewenste informatie is verkregen en of de leverancier is goedgekeurd. Met het stoplichtsysteem heeft de leverancier direct inzicht in de goedgekeurde en afgekeurde items. Bovendien kan communicatie met iedere leverancier plaatsvinden middels de timeline functie, waarin chatberichten per leverancier worden bijgehouden.

Met realtime statistieken zijn je management- en verificatieverslagen bovendien razendsnel compleet.

Vraag een demo aan | Neem contact op

Direct inzicht in leveranciersstatus

Met het leveranciersoverzicht is in één oogopslag zichtbaar wat de status is van iedere leverancier. Zo filter je bijvoorbeeld snel op ‘afgekeurde leveranciers’. Ook is snel te zien welke informatie dreigt te verlopen of niet volstaat om een bepaald risico te borgen. Hierdoor houd je de leveranciersinformatie altijd actueel en voorkom je dat producten worden ingekocht bij niet goedgekeurde leveranciers.

Wil je de status per leverancier weergeven in je inkoopsoftware, zoals het ERP systeem? We bieden diverse koppelingsmogelijkheden aan, zodat het dubbel invoeren van data niet nodig is. Klik hier om meer te lezen over de koppelingsmogelijkheden van CareNet.

Gratis demo

Wil je een gratis demo van Leveranciers bekijken? Vul dan onderstaand formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om je de demo te laten zien.

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Telefoonnummer

Ik heb interesse in de volgende modules (meerdere opties mogelijk)
inspectiese-learninghandboekspecificatiesregistratiesleveranciers