Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Registraties

Met de module Registraties van CareNet is het mogelijk om alle kwaliteitsregistraties volledig te automatiseren. Op deze wijze heb je direct online inzicht in het verloop van processen binnen de organisatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ingevoerde registraties goed te keuren en afwijkingen direct om te zetten tot passende acties. Op deze wijze kan op een efficiëntie wijze aan de eisen van wet- en regelgeving, hygiënecodes en diverse certificeringsnormen zoals BRC, IFS en FSSC 22000 worden voldaan.  CARE iconen2016 registraties licht - Registraties

Breng eenvoudig en de snel de processen in kaart.
.
.

Voor alle soorten registraties

De CareNet Registratie module maakt het mogelijk alle soorten registraties te digitaliseren, variërend van CCP’s en andere operationele parameters tot het vastleggen van bezoekers. Registraties kunnen zowel kwalitatief, kwantitatief als open van aard zijn. Ingevulde registraties kunnen worden gekoppeld aan partijgegevens, waardoor deze op een later tijdstip makkelijk terug te vinden zijn.

Processen direct inzichtelijk

Alle registraties zijn in één online systeem te beheren en op een slimme wijze toe te kennen aan uitvoerende medewerkers. Afwijkingen kunnen tijdens het invoeren van de registratie via een pop-up venster direct worden omgezet naar vooraf gedefinieerde acties. Als kwaliteitsafdeling of afdelingshoofd heb je in één oogopslag inzichtelijk welke registraties gecontroleerd en goedgekeurd dienen te worden en hoe processen zijn verlopen. Met de realtime statistieken kun je snel managementinformatie inzien en trends in verbeterpunten analyseren. Zo kun je waar nodig nel passende verbetermaatregelen treffen.

Efficiëntie

Het digitaliseren van registraties biedt je de mogelijkheid om efficiënter te werken binnen je organisatie. Deze efficiëntie ligt niet alleen in de hierboven genoemde wijze van beheersing, maar ook in het feit dat het papieren registratiesysteem gedeeltelijk of zelfs volledig kan worden vervangen. Stel je eens voor dat het printen van grote hoeveelheden papier en de benodigde tijd voor de archivering van ingevulde registraties vanaf nu verleden tijd zijn. De CareNet Registratie module biedt je deze mogelijkheid.

Zwevendscherm 072015 registraties2 e1435750539607 - Registraties    Zwevendscherm 072015 registraties e1435750587938 - Registraties

Voordelen registratiemodule

  • Voor alle soorten registraties
  • Batchgewijze, tijdsgebonden of eenmalige registraties
  • Terugzoeken van registraties op batchniveau
  • Een eigen overzicht van in te voeren registraties per medewerker
  • Automatische pop-up in geval van een afwijking
  • Direct omzetten van afwijkingen naar (vooraf gedefinieerde) acties
  • Acties toekennen aan diverse personen of afdelingen (mogelijkheid tot mailnotificatie)
  • Centraal overzicht van open, verlopen, te verifiëren en afgeronde registraties en acties
  • Realtime statistieken tonen trends in afwijkingen en acties
  • Bijdrage aan duurzaamheid (papierbesparing)

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments