Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Cloud applicatie

CareNet is een cloud applicatie. Dit wordt ook wel Software as a Service (afgekort als SaaS) genoemd, een software die als een online dienst wordt aangeboden. Dit betekent dat je de software niet hoeft aan te schaffen of te installeren, maar gebruik maakt van CareNet op basis van een jaarlijkse licentie. Bekijk hier de voordelen van Cloud werken.


Klaar om aan de slag te gaan?
We helpen je bij elke stap.
.
vraag een demo aan   neem contact op
.
Wij zorgen voor installatie, onderhoud, verbetering en beheer van de CareNet QA applicatie. Als gebruiker benader je de software via het internet op jouw persoonlijke CareNet bedrijfswebsite.
.

.
speerpunt-snelleaanpassingen

Implementatie en training

Als je besluit gebruik te maken van een CareNet module plannen we een implementatiedag met je in. Tijdens deze dag richten wij CareNet voor je in en verzorgen wij een training voor de medewerkers die met de applicatie gaan werken. Zo ben je na deze dag volledig op de hoogte van de mogelijkheden en werkwijze van CareNet. Na de implementatiedag kun je bij onze supportdesk terecht met eventuele vragen. Lees meer over de implementatie en training van CareNet.

.
speerpunt-automatischeupdates

Updates

Aangezien CareNet een cloud applicatie is, kunnen wij updates volledig op de achtergrond doorvoeren en ondervind je hiervan geen hinder. Op deze manier maak je altijd gebruik van de laatste versie. Uiteraard brengen wij je op de hoogte van alle wijzigingen door middel van onze supportmails.

.
speerpunt-betrouwbarebeveiliging

Vereisten en veiligheid

Omdat de applicatie webbased is, heb je om aan de slag te gaan met CareNet alleen een internetverbinding , een up-to-date browser en standaardzaken zoals een PDF reader, Word en Excel nodig. Een up-to-date browser is van belang voor jouw en onze veiligheid. De online QA applicatie van CareNet is beveiligd met een erkend certificaat. Dit betekent dat alle data die wordt verstuurd via CareNet versleuteld (encrypted) is en je data veilig staat opgeslagen op onze servers. Uiteraard is de data beveiligd met de laatste technologie.

 .

 

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments