Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Demo

Wat is CareNet? Met de animatie proberen we het je binnen één minuut uit te leggen. Om echt goed te kunnen laten zien hoe de CareNet applicatie er uit ziet en wat dit kan opleveren voor jouw organisatie laten we je graag kosteloos een uitgebreide demo zien. 


We staan je graag te woord! Onze accountmanagers zijn bereikbaar tijdens kantooruren.
.
vraag een demo aan   neem contact op
.
Onze accountmanagers beschikken over een gedegen achtergrond op het gebied van QA-management in de voedingsmiddelenindustrie. Zij begrijpen dus de behoeften van je organisatie en weten deze om te zetten naar concrete toepassingen.
.

.  .

We komen graag naar je toe

Zodra je een demo aanvraag hebt ingediend, zal één van onze accountmanagers contact met je opnemen om je wensen door te spreken en een demo in te plannen op de door jou gewenste datum, tijd en locatie. CareNet is een online applicatie. Dit betekent dat we de demo op de door jou gewenste locatie kunnen verzorgen. Zo hoeven we ook zo min mogelijk van je kostbare tijd in beslag te nemen.

Ben je maar een beperkte tijd beschikbaar om de demo te bekijken? Geen probleem. Op basis van de beschikbare tijd passen we de opzet van de demo voor je aan. Laat het ons gerust vooraf weten als je specifieke vraagstukken hebt. Wij zorgen dat we voorbereid op pad gaan, zodat we je snel en doeltreffend kunnen informeren.

..  .

Interactieve demo

Onze accountmanagers komen op de afgesproken datum en tijd naar je toe. Tijdens de demo zullen zij ingaan op de huidige situatie, je wensen en vraagstukken. Vervolgens zullen zij CareNet toelichten. Ook nemen ze direct de modules met je door die oplossing kunnen bieden voor je vraagstuk of wens.

Vrijblijvende offerte

Na afloop van de demo stellen we indien gewenst een vrijblijvende offerte met plan van aanpak voor de implementatie voor je op. Zo kun je alles nog eens rustig doornemen, voordat je besluit of je de kwaliteitszaken wilt gaan automatiseren.

 .

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments