Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Implementatie

We vinden het belangrijk dat je als klant van CareNet goed geïnformeerd van start kunt gaan. Als je aan de slag wilt gaan met één van onze modules plannen we daarom altijd een implementatiedag met je in. 


Wij helpen je op weg! De support is bereikbaar tijdens kantooruren.
.
vraag een demo aan   neem contact op
.
Onze consultants beschikken over een gedegen achtergrond op het gebied van QA management in de voedingsmiddelenindustrie. Zij begrijpen dus de behoeften van je organisatie en weten deze om te zetten naar concrete toepassingen.
.

.

Inrichting van jouw persoonlijke bedrijfswebsite

Tijdens de implementatiedag richten we jouw persoonlijke CareNet bedrijfswebsite in met de door jou gewenste instellingen. Je bepaalt zelf wie toegang krijgt tot je bedrijfswebsite en wat de gebruikers mogen zien en doen in de CareNet applicatie. Deze instellingen kun je op een later moment altijd zelf nog aanpassen.

Vraag een demo aan | Neem contact op

.

Praktijktraining

We verzorgen per module een praktijktraining waarbij je alle ins en outs over de module te weten komt. Ook je collega’s die veel met CareNet gaan werken kunnen uiteraard bij deze training aansluiten. Na afloop van de training ben je volledig geïnformeerd over het werken met CareNet en kun je direct aan de slag.

Vraag een demo aan | Neem contact op

24/7 support

Tijdens de implementatiedag geven we je veel informatie. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je dingen vergeet. Alles wat we je vertellen en laten zien, kun je namelijk 24/7 nalezen op onze online supportpagina. Hier kun je per module en onderdeel alles stap voor stap nog eens doornemen. Wil je snel informatie terugvinden? Gebruik dan de zoekfunctie op de supportpagina. En als je er niet direct uit komt, neem dan gerust contact op met het CareNet supportteam via chat, mail of telefoon.

Vraag een demo aan | Neem contact op

 .

 

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments