Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Samenwerkingen

CareNet Online QA Software is onderdeel van Normec Foodcare. Deze bestaat uit 240 medewerkers met een team van ruim 50 kwaliteitsmanagers en levensmiddelentechnologen op hbo- en wo-niveau. Hoewel wij volledig zelfstandig werken, zijn er nauwe relaties met onze zusterbedrijven Bureau voor Kwaliteitszorg (BK), MicroCare LaboratoriumProfessionals in Food, Normec Label & Specifications en Normec Sensory. Ook werken wij samen met PS in FoodserviceEspera en GS1 Data Source.

 Logo BK 1 BK is een vooraanstaande en landelijk georiënteerde dienstverlener in kwaliteit en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. Hierdoor hebben wij alle kennis over bijvoorbeeld HACCP, BRC, FSCC 22000 of IFS binnen handbereik. Ook wanneer het gaat om specifieke vragen.
.
logo MC met pay off zw klein MicroCare Laboratorium is het kennis- en servicelaboratorium van Nederland. Dankzij hun expertise zijn zij in staat voor elke klant in de foodindustrie op maat gesneden onderzoek te verrichten. Altijd vanuit het gezichtspunt ‘onderzoek alleen dat wat nodig is’, zodat je geen onnodige kosten maakt. Je kunt bij MicroCare Laboratorium terecht voor analyses, onderzoek en inspecties.
.
 Logo PIF 2 Professionals in Food wijdt zich exclusief aan de werving en selectie en tewerkstelling van professionals in de levensmiddelenindustrie. Een van de specialiteiten is het inspelen op tijdelijke capaciteitsbehoefte of specifieke projectuitdagingen.
 .
logo Normec label specifications RGB 300x64 - Samenwerkingen Normec Label & Specifications heeft specialisten in huis die antwoord hebben op al je vragen over etikettering, specificatiebeheer en wet- en regelgeving. Deze specialisten kunnen alle etiketten controleren en je helpen met het opstellen en beheren van productspecificaties. Daarnaast bieden we trainingen en workshops die je op de hoogte brengen van alle noodzakelijke etiketteringsrichtlijnen.
 .
 Logo PSinFoodservice PS in Foodservice is een centrale databank waar productinformatie wordt geborgd en beschikbaar wordt gesteld voor groothandels en afnemers in de horeca, zorg, catering en detailhandel. Door een koppeling is het mogelijk om productinformatie vanuit CareNet met één klik op de knop over te zetten naar PS in Foodservice.
 .
 logo Espera Espera ontwikkelt, produceert en verkoopt volautomatische machines voor het kenmerken van producten met behulp van geheel voorbedrukte etiketten óf real time bedrukte etiketten. Specificaties kunnen nu vanuit CareNet gemakkelijk geprint worden op etiketten en labels door middel van een koppeling met Espera label- en etiketteermachines.
logo GS1das In GS1 Data Source (GS1 DAS) kunnen afnemers gestandaardiseerde artikelgegevens van hun leveranciers vinden. Een database met grondstofspecificaties is nu eenvoudig te vullen vanuit CareNet Specificaties en de hieraan gekoppelde GS1-standaarden.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments