Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

QA oplossingen van CareNet zijn altijd en overal online toegankelijk

CareNet Online QA Software is ontwikkeld voor en door kwaliteitsmanagers. Vanuit de markt was vraag naar slimmere en efficiëntere QA oplossingen voor kwaliteitszorg. Samen met klanten werkt CareNet aan één multifunctionele tool om kwaliteitsmanagers in hun werk te ondersteunen en de kwaliteitszorg te verbeteren.
 icoon inspecties txt2 300x300 - QA oplossingen van CareNet zijn altijd en overal online toegankelijk

Verschillende QA oplossingen

CareNet Online QA Software is een alles-in-één webbased applicatie dat bestaat uit meerdere modules. Je bepaalt helemaal zelf of je één of meerdere van deze QA oplossingen wilt gebruiken. CareNet biedt online QA oplossingen voor Inspecties, E-learning, Handboek, Specificaties, Registraties en Leveranciersbeheersing.

Inspectie app

Een van de QA oplossingen die CareNet samen met de klant heeft ontwikkeld, is de InspectionTool. Met deze inspectie app kun je alle inspecties 50% sneller uitvoeren dan voorheen. Opmerkingen voeg je gemakkelijk toe op de tablet, net als foto’s. Na afloop van een inspectieronde genereert deze QA oplossing automatisch een rapportage. Alle resultaten worden verwerkt tot één centrale actielijst. Zo houd je altijd overzicht wie wat wanneer moet doen en voorkom je dat er meerdere, soms verlopen actielijsten op de kwaliteitsafdeling gebruikt worden.

CARE_iPad_zwevend_screenshotA2_small CARE_iPad_zwevend_screenshotB2_small

Gratis Demo

Wil je een gratis demo van CareNet bekijken? Vul dan onderstaand formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om je de demo te laten zien.

 

Naam *

Organisatie

Email *

Telefoonnummer *

Vraag of opmerking

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments