Vraag een demo aan

Referenties

Inmiddels werken ruim 100 bedrijven met de modules van CareNet Online QA Software. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie.

Barry Geerligs, Corporate QA-QC Manager

"De samenwerking met CareNet en het geleverde maatwerk zijn voor ons zeer waardevol. We hebben hiermee een efficiëntieslag en tijdsreductie op het uitvoeren van interne audits en inspecties gerealiseerd."

Aviko B.V.

"De samenwerking met CareNet en het geleverde maatwerk zijn voor ons zeer waardevol. We hebben hiermee een efficiëntieslag en tijdsreductie op het uitvoeren van inte..."

Max van Leeuwen, KAM-manager

"Vooral als nieuwe medewerkers via een uitzendbureau komen, is e-learning ideaal. Het uitzendbureau zorgt ervoor dat zij de training hebben gevolgd voordat ze bij ons komen."

Group of Butchers

"Vooral als nieuwe medewerkers via een uitzendbureau komen, is e-learning ideaal. Het uitzendbureau zorgt ervoor dat zij de training hebben gevolgd voordat ze bij ons..."

Anna Pisniak, QA manager

"Minder tijd benodigd voor handboekbeheer en documenten snel vindbaar op alle locaties binnen ons bedrijf. "

Special Refining Company

"Minder tijd benodigd voor handboekbeheer en documenten snel vindbaar op alle locaties binnen ons bedrijf. ..."

Marco Nijzink, Adjunct directeur

"Sinds we de e-learning aanbieden aan alle uitzendkrachten merken we dat iedereen goed op de hoogte is van de richtlijnen met betrekking tot voedselveiligheid en hygiëne. Hiermee kunnen we onze kwaliteit beter waarborgen."

Nijland Food

"Sinds we de e-learning aanbieden aan alle uitzendkrachten merken we dat iedereen goed op de hoogte is van de richtlijnen met betrekking tot voedselveiligheid en hygi..."

Nico Sluis, Directeur

"Binnen een dag was het hele inspectiesysteem operationeel. Het systeem is gebruiksvriendelijk. We kunnen bijvoorbeeld eenvoudig items aan onze controlerondes toevoegen."

Nico Sluis Vleeswaren

"Binnen een dag was het hele inspectiesysteem operationeel. Het systeem is gebruiksvriendelijk. We kunnen bijvoorbeeld eenvoudig items aan onze controlerondes toevoeg..."

Remko Timmermans, Hoofd QA

"Door het digitaal uitvoeren van hygiënerondes hebben we per afdeling snel inzicht in de scores."

A-Ware Food Group

"Door het digitaal uitvoeren van hygiënerondes hebben we per afdeling snel inzicht in de scores...."

Ronald Westhoff, Operations manager

"Mede door de modules Specificaties blijven wij up-to-date en kunnen we in realtime de gewenste aanpassingen doorvoeren. Daarnaast is de koppeling met PS in Foodservice een zeer prettig bijkomend voordeel!"

Warung Catering Services BV

"Mede door de modules Specificaties blijven wij up-to-date en kunnen we in realtime de gewenste aanpassingen doorvoeren. Daarnaast is de koppeling met PS in Foodservi..."

Dave van Schijndel, Assistent bedrijfsleider

"Dankzij CareNet zijn al onze kwaliteit gerelateerde onderwerpen op één plaats inzichtelijk, dit wordt ook door auditoren erg gewaardeerd."

Van Osch Snacks

"Dankzij CareNet zijn al onze kwaliteit gerelateerde onderwerpen op één plaats inzichtelijk, dit wordt ook door auditoren erg gewaardeerd...."

Annsophie Johansson, Personeelsfunctionaris / Coordinator Kwaliteit

"De efficiëntie binnen onze organisatie is erg toegenomen door het gebruik van CareNet."

Wijnen Square Crops

"De efficiëntie binnen onze organisatie is erg toegenomen door het gebruik van CareNet...."

Herbert Flier, Manager Operations

"De inspectietool helpt ons geweldig bij procesmatige kwaliteitsborging. Met de specificatiemodule voorzien we onze klanten eenvoudig van betrouwbare informatie."

Cocuisine

"De inspectietool helpt ons geweldig bij procesmatige kwaliteitsborging. Met de specificatiemodule voorzien we onze klanten eenvoudig van betrouwbare informatie...."

Bjoern Boers, Medewerker Kwaliteitsdienst

"De E-learning module is logisch opgebouwd en gemakkelijk in gebruik."

Bonfait

"De E-learning module is logisch opgebouwd en gemakkelijk in gebruik...."

Dylan Mai, Teamlead QA, Operations

"Met CareNet kunnen we eenvoudig en efficiënt inspecties uitvoeren, waardoor we meer tijd over hebben voor andere kwaliteitszaken zoals het coachen van mensen op de vloer."

Ahold Delhaize Coffee Company

"Met CareNet kunnen we eenvoudig en efficiënt inspecties uitvoeren, waardoor we meer tijd over hebben voor andere kwaliteitszaken zoals het coachen van mensen op de ..."

Pieter Callens, Kwaliteitsverantwoordelijke

"Gemakkelijke digitale informatiewinning met de inspectiemodule."

Rabbit

"Gemakkelijke digitale informatiewinning met de inspectiemodule...."

Leo van den Herik, Operationeel Manager

"De modules zijn zeer logisch opgezet, eenvoudig in gebruik en overal toegankelijk. Door exportmogelijkheden naar ons ERP systeem en een directe koppeling met PS in Foodservice hebben we geen onnodig typewerk. "

Zwiers Vleeswaren

"De modules zijn zeer logisch opgezet, eenvoudig in gebruik en overal toegankelijk. Door exportmogelijkheden naar ons ERP systeem en een directe koppeling met PS in F..."

Dennis ten Thije, Manager Quality

"Door de digitalisering en de koppelingsmogelijkheden hoeven we data niet meer dubbel in te voeren. Dit bespaart tijd en voorkomt foutgevoeligheid. Het uitvoeren van inspecties met de iPad vinden onze medewerkers bovendien leuk om te doen."

CêlaVíta B.V.

"Door de digitalisering en de koppelingsmogelijkheden hoeven we data niet meer dubbel in te voeren. Dit bespaart tijd en voorkomt foutgevoeligheid. Het uitvoeren van ..."