Apple ID aanpassen

Om op je iPad de CareNet Inspectietool app te kunnen downloaden vanuit de App Store, dien je een Apple ID aan te maken en hiermee in te loggen op de iPad. Onderstaand kun je lezen hoe je uitlogt bij de huidige Apple ID en een nieuwe ID aanmaakt.
  1. Tik op de iPad op Instellingen > Apple ID (links bovenaan).
  2. Tik rechts in het scherm op ‘Log uit’
  3. Voer in de pop-up je Apple ID wachtwoord in en tik op ‘Schakel uit’ om uit te loggen. Nadat je bij bent uitgelogd, heb je mogelijk pas toegang tot sommige gegevens die in iCloud zijn bewaard wanneer je opnieuw inlogt.
  4. Kies Bewaar op iPad of Verwijder van iPad als je wordt gevraagd wat je wilt doen met de iCloud-gegevens.
  5. Tik vervolgens links bovenin op ‘Log in op je iPad’.
  6. Om een nieuwe Apple ID aan te maken, tik je in de pop-up die verschijnt op ‘Heb je nog geen Apple ID of ben je deze vergeten?’
  7. Tik vervolgens op ‘Maak Apple ID aan’ en doorloop de instructies en stappen op het scherm.
  8. Tik vervolgens rechts in het scherm op ‘Maak nieuwe Apple ID aan’ en doorloop de instructies en stappen op het scherm.