Divisies, locaties en afdelingen beheren

Divisie toevoegen

Indien je organisatie uit meerdere divisies bestaat, is het mogelijk om extra divisies toe te voegen.

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Systemsettings’.
  2. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button divisies.
  3. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button divisie toevoegen.
  4. Voer de naam van de nieuwe divisie in en klik op Algemeen_button record aanmaken. De nieuwe divisie is toegevoegd aan de lijst met divisies.

Divisies bewerken of verwijderen

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Systemsettings’.
  2. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button divisies.
  3. Ga naar de divisie die je wilt bewerken of verwijderen en klik rechts in de rij op Button Bewerk of Button verwidjer.
  4. Indien je kiest voor Verwijder, verschijnt een pop-up venster met de melding ‘Rij verwijderen?’. Klik op OK om de divisie definitief te verwijderen, klik op Annuleren om de divisie te behouden.
  5. Indien je kiest voor Bewerk, verschijnt het venster waarin je de naam van de divisie kunt aanpassen. Wijzig de naam en klik op Button Wijzigingen opslaan om de aanpassing definitief door te voeren of klik op Button of annuleren om de oude instellingen te behouden.

Locaties toevoegen

Let op: het toevoegen van een locatie brengt kosten met zich mee. Deze kosten worden maandelijks automatisch in rekening gebracht. Neem voor meer informatie contact op met je CareNet medewerker.

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Systemsettings’.
  2. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button divisies.
  3. Klik op de divisie waar je een locatie aan toe wilt voegen.
  4. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button locaties.
  5. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button locatie toevoegen. Een pop-up venster verschijnt met de melding ‘Let op: Het toevoegen van een locatie brengt kosten met zich mee. Deze kosten worden maandelijks automatisch in rekening gebracht.’
  6. Klik op OK indien je de locatie wilt toevoegen, klik op Annuleren indien je de locatie op een later moment wilt toevoegen.
  7. Voer de naam van de nieuwe locatie in en klik op Algemeen_button record aanmaken.
  8. De toegevoegde locatie verschijnt in de lijst met locaties van de geselecteerde divisie.

Locatie bewerken of verwijderen

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Systemsettings’.
  2. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button divisies.
  3. Klik op de divisie waarvan je een locatie wilt bewerken of verwijderen.
  4. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button locaties.
  5. Ga naar de locatie die je wilt bewerken of verwijderen en klik rechts in de rij op Button Bewerk of Button verwidjer.
  6. Indien je kiest voor Verwijder, verschijnt een pop-up venster met de melding ‘Rij verwijderen?’. Klik op OK om de locatie definitief te verwijderen, klik op Annuleren om de locatie te behouden.
  7. Indien je kiest voor Bewerk, verschijnt het venster waarin je de naam van de locatie kunt aanpassen. Wijzig de naam en klik op Button Wijzigingen opslaan om de aanpassing definitief door te voeren of klik op Button of annuleren om de oude instellingen te behouden.

Afdelingen toevoegen

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Systemsettings’.
  2. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button divisies.
  3. Klik op de divisie waar je een locatie aan toe wilt voegen.
  4. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button locaties.
  5. Klik op de locatie waar je een afdeling aan toe wilt voegen.
  6. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button afdelingen.
  7. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button afdeling toevoegen.
  8. Voer de naam van de nieuwe afdeling en voer indien gewenst een e-mailadres van (de contactpersoon van) de afdeling in en selecteer indien gewenst een kleur die je aan de afdeling wilt toekennen. Klik hiervoor op het lege vak rechts naast ‘kleur’, selecteer een kleur in de cirkel en selecteer de donkerheid/lichtheid van de kleur in het vierkant en klik op Button sluiten.
  9. Indien alle gegevens zijn ingevoerd, klik op Algemeen_button record aanmaken.
  10. De toegevoegde afdeling verschijnt in de lijst met afdelingen van de geselecteerde locatie.

Afdelingen bewerken of verwijderen

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Systemsettings’.
  2. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button divisies.
  3. Klik op de divisie waarvan je een afdeling wilt bewerken of verwijderen.
  4. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button locaties.
  5. Klik op de locatie waarvan je een afdeling wilt bewerken of verwijderen.
  6. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button afdelingen.
  7. Ga naar de afdeling die je wilt bewerken of verwijderen en klik rechts in de rij op Button Bewerk of Button verwidjer.
  8. Indien je kiest voor Verwijder, verschijnt een pop-up venster met de melding ‘Rij verwijderen?’. Klik op OK om de afdeling definitief te verwijderen, klik op Annuleren om de afdeling te behouden.
  9. Indien je kiest voor Bewerk, verschijnt het venster waarin je de naam, het e-mailadres en de kleur van de afdeling kunt aanpassen. Wijzig de benodigde gegevens en klik op Button Wijzigingen opslaan om de aanpassing definitief door te voeren of klik op Button of annuleren om de oude instellingen te behouden.