Inloggen en uitloggen

Inloggen in desktop omgeving

1. Open de link naar je CareNet bedrijfspagina (deze heb je ontvangen van de CareNet medewerker of van de applicatiebeheerder binnen je organisatie, zoals https://bedrijf.carenetonline.nl/public/login.php).
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in (deze heb je ontvangen van de CareNet medewerker of van de applicatiebeheerder binnen je organisatie).
  3. Vink ‘onthouden’ aan indien je wilt dat de inloggegevens worden onthouden op je computer, zodat je deze de volgende keer niet opnieuw hoeft in te vullen.
  4. Klik op ‘Inloggen’. Je komt nu in je eigen CareNet dashboard terecht en kunt aan de slag gaan met één van de modules.

Inloggen in mobile omgeving of CareNet app

1. Open de link naar je CareNet bedrijfspagina (deze heb je ontvangen van de CareNet medewerker of van de applicatiebeheerder binnen je organisatie, zoals https://bedrijf.carenetonline.nl/public/login_mobile.php) of open de CareNet app op je tablet of smartphone en voer daar de juiste link naar je CareNet bedrijfspagina in.
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in (deze heb je ontvangen van de CareNet medewerker of van de applicatiebeheerder binnen je organisatie).
  3. Klik op ‘Inloggen’. Je kunt nu een inspectieronde uitvoeren.

Inloggen voor e-learning cursus (met token)

1. Open de link naar je CareNet bedrijfspagina  (deze heb je ontvangen van de CareNet medewerker of van de applicatiebeheerder binnen je organisatie, zoals https://bedrijf.carenetonline.nl/public/login.php).
  2. Klik in het inlogscherm op het tabblad ‘Inloggen met token’.
  3. Typ de token code in (dit is een unieke code die je nodig hebt om een e-learning cursus te kunnen volgen, de code ontvang je van de applicatiebeheerder binnen je organisatie).
  4. Vink ‘onthouden’ aan indien je wilt dat de inloggegevens worden onthouden op je smartphone of tablet, zodat je deze de volgende keer niet opnieuw hoeft in te vullen.
  5. Klik op ‘Inloggen’. De e-learning cursus die gevolgd kan worden, wordt nu automatisch geopend.

Uitloggen

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Uitloggen’.

Wachtwoord wijzigen

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Mijn gegevens’.
  2. Klik op Button bewerken.
  3. Typ tweemaal je nieuwe gewenste wachtwoord.
  4. Klik op Button Wijzigingen opslaan om het nieuwe wachtwoord op te slaan of klik op Button of annuleren om het oude wachtwoord te behouden. Door middel van het lijntje wat boven het wachtwoord invoerveld verschijnt kun je zien hoe veilig het gekozen wachtwoord is (rood = niet veilig, oranje = redelijk veilig, groen = veilig).

Wachtwoord vergeten

1. Typ de link naar je CareNet bedrijfspagina (deze heb je ontvangen van de CareNet medewerker of van de applicatiebeheerder binnen je organisatie, zoals https://bedrijf.carenetonline.nl/public/login.php) in je browser en druk op Enter.
  2. Klik onder de invoervelden voor gebruikersnaam en wachtwoord op
  3. Voer in het volgende scherm je gebruikersnaam in.
  4. Je ontvangt vervolgens een email met een hyperlink. Klik op de hyperlink in de email om een browserpagina te openen waarin je je wachtwoord tweemaal opnieuw kunt invoeren.
  5. Je kunt nu inloggen met je gebruikersnaam en het opnieuw ingestelde wachtwoord.