Lay-out

Bestaande lay-out wijzigen

Het is mogelijk om de lay-out van de CareNet omgeving voor je bedrijfspagina aan te passen indien je hiervoor de corporate identity hebt afgekocht.

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Instellingen’.
  2. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button layout.
  3. Ga naar één van de lay-outs om deze te bewerken en klik rechts in de rij op Button Bewerk (dit is niet mogelijk voor de ‘Default’ lay-out).
  4. De naam van de lay-out en de Css tekst kunnen nu worden aangepast (let op: Css betreft een programmeertaal, vraag deskundige ondersteuning van een programmeur om de juiste lay-out te verkrijgen).
  5. Klik op Button Wijzigingen opslaan indien je de wijzigingen wilt doorvoeren of klik op Button of annuleren indien je de oude instellingen wilt behouden.

Nieuwe lay-out toevoegen

Het is mogelijk een nieuwe lay-out toe te voegen aan CareNet om de lay-out van je CareNet bedrijfspagina aan te passen (let op: een lay-out dient te worden ingesteld met behulp van een programmeertaal, vraag deskundige ondersteuning van een programmeur om de juiste instellingen te verkrijgen).

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Instellingen’.
  2. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button layout.
  3. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button_layout toevoegen.
  4. Voer de naam van de nieuwe lay-out in.
  5. Voer de Css tekst in.
  6. Klik op Algemeen_button record aanmaken. De nieuwe lay-out verschijnt in het overzicht met lay-outs.

Andere lay-out instellen

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Instellingen’.
  2. Klik op Button bewerken.
  3. Selecteer de juiste lay-out.
  4. Klik op Button Wijzigingen opslaan om de nieuwe lay-out definitief in te stellen of klik op Button of annuleren om de oude instellingen te behouden.
  5. Let op: de nieuwe lay-out wordt pas zichtbaar na uitloggen en opnieuw inloggen.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.