Lay-out

Bestaande lay-out wijzigen

Het is mogelijk om de lay-out van de CareNet omgeving voor je bedrijfspagina aan te passen indien je hiervoor de corporate identity hebt afgekocht.

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Instellingen’.
  2. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button layout.
  3. Ga naar één van de lay-outs om deze te bewerken en klik rechts in de rij op Button Bewerk (dit is niet mogelijk voor de ‘Default’ lay-out).
  4. De naam van de lay-out en de Css tekst kunnen nu worden aangepast (let op: Css betreft een programmeertaal, vraag deskundige ondersteuning van een programmeur om de juiste lay-out te verkrijgen).
  5. Klik op Button Wijzigingen opslaan indien je de wijzigingen wilt doorvoeren of klik op Button of annuleren indien je de oude instellingen wilt behouden.

Nieuwe lay-out toevoegen

Het is mogelijk een nieuwe lay-out toe te voegen aan CareNet om de lay-out van je CareNet bedrijfspagina aan te passen (let op: een lay-out dient te worden ingesteld met behulp van een programmeertaal, vraag deskundige ondersteuning van een programmeur om de juiste instellingen te verkrijgen).

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Instellingen’.
  2. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button layout.
  3. Klik rechts in het scherm op Algemeen_button_layout toevoegen.
  4. Voer de naam van de nieuwe lay-out in.
  5. Voer de Css tekst in.
  6. Klik op Algemeen_button record aanmaken. De nieuwe lay-out verschijnt in het overzicht met lay-outs.

Andere lay-out instellen

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen en klik vervolgens op ‘Instellingen’.
  2. Klik op Button bewerken.
  3. Selecteer de juiste lay-out.
  4. Klik op Button Wijzigingen opslaan om de nieuwe lay-out definitief in te stellen of klik op Button of annuleren om de oude instellingen te behouden.
  5. Let op: de nieuwe lay-out wordt pas zichtbaar na uitloggen en opnieuw inloggen.