Mijn cursussen

Cursus volgen

Na inloggen met token of met inloggegevens is het mogelijk de cursussen die voor jou zijn ingepland te volgen.

1. Klik in het CareNet dashboard op E-learning en open het tabblad ‘Mijn cursussen’.
  2. Ga naar de cursus die je wilt volgen en klik op de knopButton_elearning_start cursus.
  3. De cursus wordt automatisch geopend en je kunt deze nu gaan volgen.
  4. Indien je geslaagd bent voor de cursus doorloop je aan het eind van de cursus nog eens alle vragen en kun je tot slot het certificaat downloaden.

Certificaat van reeds afgeronde cursus downloaden

Indien je bent geslaagd voor een cursus kun je achteraf het certificaat nogmaals downloaden.

1. Klik in het CareNet dashboard op E-learning en open het tabblad ‘Mijn cursussen’.
  2. Ga naar het tabblad ‘Geslaagd’.
  3. Klik voor de cursus waarvan je het certificaat wilt downloaden op de knop Button_elearning_certificaat downloaden onder Certificaat. Het certificaat wordt automatisch gedownload.