Visuele planning

Middels het tabblad ‘Visuele planning’ kan per cursistengroep en per cursus worden terug gezien hoeveel cursisten geslaagd zijn voor de cursus en welke cursisten geslaagd zijn voor de cursus.

1. Klik op ‘Week’, ‘Maand’ of ‘Jaar’ om de planning per week/maand/jaar terug te zien.
  2. Voer rechts in het scherm in van welke tot welke datum je de planning wilt terugzien.
  3. Selecteer de competenties waarvoor je de behaalde cursussen wilt terugzien (per cursistengroep kun je aangeven welke competenties hieraan gekoppeld dienen te worden, klik hier voor een uitleg).
  4. Selecteer de afdelingen waarvoor je de behaalde cursussen wilt terugzien.
  5. Klik op Updaten om de gewenste instellingen terug te zien in de visuele planning.