Visuele planning

Middels het tabblad ‘Visuele planning’ kan per cursistengroep en per cursus worden terug gezien hoeveel cursisten geslaagd zijn voor de cursus en welke cursisten geslaagd zijn voor de cursus.

1. Klik op ‘Week’, ‘Maand’ of ‘Jaar’ om de planning per week/maand/jaar terug te zien.
  2. Voer rechts in het scherm in van welke tot welke datum je de planning wilt terugzien.
  3. Selecteer de competenties waarvoor je de behaalde cursussen wilt terugzien (per cursistengroep kun je aangeven welke competenties hieraan gekoppeld dienen te worden, klik hier voor een uitleg).
  4. Selecteer de afdelingen waarvoor je de behaalde cursussen wilt terugzien.
  5. Klik op Updaten om de gewenste instellingen terug te zien in de visuele planning.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.