Afgekeurde documenten

Indien een document is aangeboden voor verificatie en deze is afgekeurd door de verificateur, wordt het document weergegeven onder het tabblad ‘Afgekeurde documenten’.

1. Klik op het document om deze te openen.
  2. Klik op het tabblad ‘Timeline’ om het logbericht van de verificateur te bekijken wat geplaatst is bij het afkeuren van het document, zo wordt duidelijk wat dient te worden aangepast in het document.
  3. Klik op Button bewerken.
  4. Pas de nodige gegevens van het document aan.
  5. Klik op Button Wijzigingen opslaan om de wijzigingen in het document definitief op te slaan of klik op Button of annuleren om de oude instellingen te behouden.
  6. Klik op Button_handboek_markeren voor verificatei om het document opnieuw aan te bieden voor verificatie.
  7. Voer een passend logbericht in voor de verificateur, geef hierbij aan welke wijzigingen je hebt doorgevoerd en klik op Button_handboek_markeren voor verificatie knop.
  8. Het document wordt nu verwijderd uit het tabblad ‘Afgekeurde documenten’ en weergegeven onder het tabblad ‘Te verifiëren documenten’.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.