Algemeen zaken Handboek

Standaard tekst voor notificaties instellen

Per document kan via Beheer ingesteld worden of notificatie opties gebruikt worden. Voor deze notificaties kunnen standaard teksten worden ingesteld.

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen.
  2. Klik vervolgens op ‘Instellingen’.
  3. Klik op tabblad ‘Handboek’ en vervolgens op de knop Button bewerken.
  4. Vink de notificatie opties hier aan indien je deze per document wilt kunnen aan- en uitzetten.
  5. Voer voor elke notificatiesoort de gewenste tekst in bij ‘Onderwerp’ en ‘Inhoud’. Onder het vraagteken kun je zien welke velden automatisch vervangen kunnen worden met de van toepassing zijnde data. Voer bij ‘Notificatie bijna verlopen’ in hoeveel dagen voorafgaande aan de verloopdatum van een document de auteur een email dient te ontvangen.
  6. Na klikken op Button Wijzigingen opslaan zijn de wijzigingen doorgevoerd.

Standaard zoekmethode voor Mijn handboeken instellen

In Mijn handboeken bestaan 3 zoekmogelijkheden, namelijk ‘zoek in titel’, ‘zoek in inhoud’ en ‘zoek in titel en inhoud’. Via de instellingen kun je bepalen welke zoekmethode standaard dient te verschijnen indien het handboek geopend wordt via tabblad ‘Mijn handboeken’.

1. Klik rechts bovenin het scherm op Algemeen_button instellingen.
  2. Klik vervolgens op ‘Instellingen’.
  3. Klik op tabblad ‘Handboek’ en vervolgens op de knop Button bewerken.
  4. Selecteer onder ‘Standaard zoekmethode’ de gewenste standaard zoekmethode.
  5. Na klikken op Button Wijzigingen opslaan zijn de wijzigingen doorgevoerd.

Documenten afdrukken zonder kop- en voettekst

Internet browsers hanteren vaak standaard instellingen voor het afdrukken van documenten. Zo worden bijvoorbeeld standaard gegevens toegevoegd aan de print, zoals Titel, URL, Pagina # van #, Datum/Tijd. Je kunt instellen dat deze gegevens voortaan niet meer getoond worden bij het afdrukken van documenten in CareNet. Let op: de werkwijze verschilt per internet browser.

Werkwijze in de Mozilla Firefox browser:

1. Klik op het oranje menu van firefox linksboven in het scherm en klik vervolgens op: ‘Afdrukken’ > ‘pagina-instellingen’. Klik hier om een voorbeeld afbeelding te openen in een nieuwe pagina.
  2. Klik in het tabblad ‘Formaat & opties’ het vinkje bij ‘verkleinen tot papierformaat’ uit en stel de schaal in op 75%. Klik hier om een voorbeeld afbeelding te openen in een nieuwe pagina.
  3. Zet bij het tabblad ‘Marges & kop-/voetteksten’ alles instellingen (links, midden en rechts) op blanco. Klik hier om een voorbeeld afbeelding te openen in een nieuwe pagina.
  4. Klik op ‘OK’ om de instellingen op te slaan. De kop- en voettekst wordt nu niet meer afgedrukt.

Werkwijze in de Google Chrome browser:

1. Klik in CareNet op de printer of klik in de Google Chrome Brower op printen zonder koptekst 4. Een scherm verschijnt met de instellingen voor de printer. Klik hier om een voorbeeld afbeelding te openen in een nieuwe pagina.
  2. Vink de optie ‘Kop- en voettekst’ uit.
  3. Klik op ‘Afdrukken’ om direct te printen of op ‘Annuleren’ om op een later moment te printen. De instellingen blijven behouden.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.