Mijn handboeken

Handboek bekijken

Het tabblad ‘Mijn handboeken’ is bedoeld om de handboeken waar je toegang tot hebt te bekijken. Binnen dit tabblad is het niet mogelijk om aanpassingen te doen. Ga voor het doen van aanpassingen naar het tabblad ‘Beheer’.

Let op: per document kan geselecteerd worden voor welke afdelingen het document inzichtelijk is. Daarnaast kan per medewerker geselecteerd worden tot welke afdelingen je toegang hebt. Het kan daarom zo zijn dat je niet alle documenten kunt inzien. Neem contact op met de applicatiebeheerder van je bedrijf indien je bepaalde documenten niet ziet verschijnen in ‘Mijn handboeken’, maar deze voor jou toch van belang zijn.

1. Klik in het CareNet dashboard op Handboek en open het tabblad ‘Mijn handboeken’.
  2. Klik op het handboek dat je wilt bekijken.
  3. Er verschijnen verschillende hoofdstukken, klik op een hoofdstuk om de secties van het hoofdstuk te zien.
  4. Klik op een sectie om de documenten binnen de sectie te zien. De documenten worden rechts in het scherm getoond.
  5. Klik op een document om deze te bekijken.
  6. Klik links bovenin bij ‘Versie’ een andere versie aan om een eerdere versie van het document te bekijken. (Let op: om deze functie te kunnen gebruiken, dient bij de rol die voor jou als medewerker is aangevinkt het recht ‘Mag vorige versies zien in mijn handboeken’ te zijn aangevinkt.)
  7. Klik op Button_handboek_terug naar inhoudsopgaveom weer terug te gaan naar de inhoudsopgave van het handboek en een ander document te bekijken.
  8. Klik op  Button_handboek_full screen om het handboek in een volledig scherm te bekijken. Klik nogmaals op Button_handboek_full screen om weer terug te gaan naar de vorige scherm modus.
  9. Selecteer een document en klik op pdf om een printbaar pdf bestand te downloaden voor het geopende document. Het pdf bestand wordt direct gedownload/geopend en kan van daaruit direct worden geprint.
  10. Klik op inhoudsopgave om de automatische inhoudsopgave voor het handboek te openen. Vanuit de inhoudsopgave kan een desbetreffend document direct worden geopend door op de link naar het document te klikken.
  11. Klik op het pijltje naar links terug klikkenom terug te gaan naar de vorige pagina in CareNet of klik op het pijltje naar rechts om vooruit te klikkenvooruit klikken.
  12. Als je een oude versie van een document wilt bekijken, open dan het document en klik op oude versie. Een pop-up scherm met alle oude versies van het document verschijnt. Klik op de publicatiedatum van de gewenste versie om deze te tonen. Via deze functie kunnen ook oude bijlagen behorende bij een eerdere versie van een document worden teruggezien.

Zoeken binnen handboek

1. Klik in het CareNet dashboard op Handboek en open het tabblad ‘Mijn handboeken’.
  2. Klik op het handboek waarin je wilt zoeken.
  3. Typ rechts in het invoerscherm met de tekst ‘Handboek doorzoeken’ de titel of een deel van de titel van het document of de code of een deel van de code van het document dat je zoekt. Van toepassing zijnde documenten verschijnen automatisch in de lijst onder het invoerscherm.
  4. Indien je binnen een hoofdstuk of een sectie wilt zoeken, klik je op het betreffende hoofdstuk of de sectie en typ je vervolgens de zoekterm in, in het zoekveld. Klik op indien je weer binnen het gehele handboek wilt zoeken.
  5. Het is ook mogelijk om te zoeken met tags. Hiervoor dienen per document tags te zijn ingevoerd (klik hier om direct te lezen hoe je tags kunt toevoegen aan een document) onder het tabblad ‘Details’ van het document (via tabblad ‘Beheer’). Om te zoeken door middel van tags typ je een # gevolgd door de ingevoerde tag. Bijvoorbeeld: #BRC, #HACCP, #Overleg.