Te verifiëren documenten

Indien een document wordt gemarkeerd voor verificatie, wordt het document weergegeven onder het tabblad ‘Te verifiëren documenten’.

Let op: je kunt het document alleen verifiëren indien je als verificateur bent ingesteld onder ‘Details’ voor het betreffende document.

1. Klik in het CareNet dashboard op Handboek en open het tabblad ‘Te verifiëren documenten’.
  2. Klik op het document om het te openen.
  3. Bekijk het document en ga na of het document voldoet aan de eisen van de organisatie, klant, wet- en regelgeving, kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen, etc.
  4. Indien het document voldoet en gepubliceerd mag worden, klik dan op de knop Button_handboek_verifieren. Een pop-up venster verschijnt met de melding ‘Bericht verifiëren?’. Klik op OK om definitief te verifiëren of klik op Annuleren om het document nog niet te verifiëren.
  5. Indien het document nog niet voldoet aan de eisen klik dan op de knop Button_handboek_afkeuren. Een pop-up venster verschijnt met een invoerveld voor een logbericht. Voer een bericht in waaruit je laat blijken waarom het document is afgekeurd, dus wat dient de auteur te wijzigen om het document goed te kunnen keuren? Bijvoorbeeld: lettertype voldoet niet aan organisatie lay-out, enkele spelfouten aanwezig, normen zijn niet vermeld op het registratieformulier, terwijl dit verplicht is volgens de wet- en regelgeving. Klik vervolgens op Button_handboek_afkeuren button om het document definitief af te keuren of klik op Button sluiten om het document nog niet af te keuren.
  6. Indien gekozen is voor de optie ‘Verifiëren’ is het document goedgekeurd en is het gepubliceerd en inzichtelijk voor alle medewerkers die het recht hebben om het document te bekijken. Het document wordt niet meer weergegeven onder het tabblad ‘Te verifiëren documenten’.
  7. Indien gekozen is voor de optie ‘Afkeuren’ is het document afgekeurd en wordt het weergegeven onder het tabblad ‘Afgekeurde documenten’. Het document dient te worden aangepast en opnieuw te worden aangeboden voor verificatie, voordat het kan worden gepubliceerd.
  8. De status van verificatie kan altijd worden teruggezien via het beheer van het document. Open het document in Beheer en klik op tabblad ‘Versies’, open vervolgens een versie door rechts in de rij op ‘Bewerk’ te klikken en klik in de versie op tabblad ‘Verificatie’. Je ziet hier precies in welke volgorde een document door welke personen dient te worden geverifieerd en wat daar de status van is.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.