Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Veelgestelde vragen over Handboek

1. Ik heb een handboek aangemaakt onder ‘Beheer’, maar ik zie het handboek niet terug onder ‘Mijn handboeken’, hoe kan dat?

Ga na of je reeds documenten hebt toegevoegd aan het handboek en of deze documenten al zijn geverifieerd. Een handboek en een hoofdstuk worden pas getoond indien hierin geverifieerde documenten aanwezig zijn.

2. Ik wil een handboek aanmaken met alleen maar hoofdstukken, dus zonder secties. Kan dat?

Het is verplicht om per hoofdstuk een sectie aan te maken. Indien je geen onderverdeling in secties nodig hebt, kun je 1 sectie toevoegen en deze bijvoorbeeld hetzelfde noemen als het hoofdstuk.

3. Ik wil een document verifiëren, maar zie nergens de knop ‘Verifiëren’, hoe kan dat?

Ga na of je de bevoegdheid hebt om een document te verifiëren. Per document wordt 1 persoon aangewezen als verificateur. Indien je zelf geen verificateur bent van het document, mag je het document niet verifiëren en verschijnt de knop ‘Verifiëren’ niet in je scherm.

4. Ik wil een tabel vanuit Word kopiëren naar een document in CareNet, maar krijg niet de gewenste opmaak, hoe kan ik de juiste opmaak realiseren?

Voor het kopiëren en bewerken van tabellen kun je het beste werken met de browser Mozilla Firefox, deze browser ondersteunt het bewerken van online tabellen op dit moment het beste.

Als je een tabel kopieert vanuit Word ga dan na of de tabel bestaat uit ‘onzichtbare’ lijnen naast de zichtbare lijnen. Indien in Word ‘onzichtbare’ lijnen zijn weergegeven, zorg er dan voor dat deze verwijderd worden, bijvoorbeeld door cellen samen te voegen. Indien je namelijk binnen CareNet gaat instellen dat de lijnen van de tabel zichtbaar moeten worden, worden direct alle lijnen zichtbaar (dus ook de ‘onzichtbare’ lijnen uit Word).

Indien de gewenste opmaak desondanks niet verkregen wordt, is er ook de mogelijkheid een nieuwe tabel in te voegen in CareNet via de knop Button_handboek_tabel. Plak de tabel uit Word onder de nieuwe tabel in CareNet en kopieer de tekst vanuit de Word tabel naar de nieuwe tabel in CareNet. Of: plak de tabel in CareNet als platte tekst en kopieer de tekst naar de nieuwe tabel.

5. Ik wil een document bewerken, maar er is geen knop bewerken aanwezig, hoe kan ik het document bewerken?

Ga na of je onder het juiste tabblad werkt. Het bewerken van documenten is alleen mogelijk onder tabblad ‘Beheer’.

Ga na of je de bevoegdheid hebt om het document te bewerken. Documenten kunnen alleen bewerkt worden door de medewerker die als ‘Auteur’ is geselecteerd onder de document Details. Als wijzigingen moeten worden aangebracht in het document en je bent geen auteur van het document, neem dan contact op met de auteur om de wijzigingen door te geven.

6. De hyperlink die ik in een document heb geplaatst, verwijst naar een document wat nog niet is geverifieerd. Ik ontvang een foutmelding als ik het niet-geverifieerde document open. Wat kan ik nu doen?

Binnen CareNet is het mogelijk om directe hyperlinks te maken naar andere documenten, zodat je binnen een document direct kunt doorklikken naar een ander document. Let op: hyperlinks naar documenten kunnen pas worden toegevoegd als het document waarnaar verwezen wordt geverifieerd (en dus gepubliceerd) is!

Mocht je onverhoopt toch een hyperlink in een document hebben geplaatst, welke verwijst naar een nog niet-geverifieerd document dan ontvang je hiervan een melding zodra je het nog niet-geverifieerde document opent. Onderneem dan de volgende stappen:

  1. Verwijder de hyperlink uit het document waarin de verwijzing naar het niet-geverifieerde document is weergegeven (je kunt direct naar het document doorklikken als je in het nog niet-geverifieerde document zit), verwijder bijvoorbeeld alleen beide #.
  2. Verifieer het niet-geverifieerde document.
  3. Voeg de link (beide #) weer toe aan het document waarin de hyperlink naar het andere (zojuist geverifieerde document) dient te komen staan en verifieer het document. De hyperlink is nu aangemaakt en in Mijn handboeken kan automatisch naar het gelinkte document worden doorgeklikt.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments