CareNet app (Android)

Ingeplande inspectie uitvoeren

Een ingeplande inspectie kan worden uitgevoerd via je desktop, tablet of smartphone.

1. Download de gratis CareNet app via Google play store op je tablet of smartphone (zoek op ‘carenet’). Indien je een inspectie wilt simuleren in de desktopomgeving open dan de volgende link: https://bedrijf.pilot-carenetonline.nl/public/login_mobile.php (voer in plaats van bedrijf je bedrijfsnaam in, de exacte link en je eigen inloggegevens).
  2. Voer gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Klik in het dashboard op het icoon Inspecties.
  4. Klik op Button nu synchroniseren (de meest recente planning- en beheergegevens die in het systeem zijn opgeslagen, worden nu gesynchroniseerd met de mobile omgeving).
  5. Klik vervolgens op Button geplande inspectieronde lopen. De inspectieronde kan nu zonder aanwezigheid van een internetverbinding uitgevoerd worden.
  6. Er verschijnt een overzicht van inspecties die vandaag en deze week uitgevoerd dienen te worden. Indien er geen inspecties zijn weergegeven, betekent dit dat er voor deze week geen inspecties zijn ingepland.
  7. Klik op de ingeplande inspectie die je wilt gaan uitvoeren.
  8. De inspectielijst wordt geopend.
  9. Vul per controlepunt een antwoord in (selecteer een antwoord uit het keuzemenu of typ het antwoord, afhankelijk van het soort antwoord dat is ingesteld).
  10. Klik op Button vraagteken om de toelichting bij de vraag te lezen.
  11. Klik op Button foto om een foto toe te voegen aan de vraag. Let op: per sessie geldt een limiet voor het toevoegen van foto’s, namelijk +/- 50 stuks. Dit geldt voor alle lijsten samen die op dat moment worden ingevoerd. In de app is tijdens het invoeren van inspecties bovenin een balk zichtbaar met het % geheugen dat nog beschikbaar is. Na het synchroniseren van de ingevulde lijsten naar CareNet is opnieuw een volledig geheugen beschikbaar voor toevoegen van foto’s (dus +/- 50 foto’s).
  12. Klik vervolgens op Button bestand kiezen om een foto vanaf je desktop/tablet/smartphone te uploaden of klik op Foto maken om per direct met je tablet of smartphone een foto te maken en uploaden.
  13. Klik op Button opslaan om de geselecteerde/gemaakte foto op te slaan bij de vraag in de inspectielijst.
  14. Klik op Button afwijking om een beschrijving van een geconstateerde afwijking toe te voegen aan de vraag. Vul de afwijking in en vink eventueelButton structureelaan indien het een afwijking betreft die je al meerdere malen bent tegengekomen tijdens uitgevoerde inspecties (indien een afwijking structureel voorkomt, dient een aanvullende oorzaakanalyse te worden uitgevoerd bij de afhandeling van de afwijking). Klik op Button toevoegen om de ingevulde afwijking aan de vraag toe te voegen.
  15. Klik op Button opmerkingom een opmerking bij de vraag toe te voegen. Vul de opmerking in en klik op Button opslaan.
  16. Klik op Button inklappen om een onderdeel van de vragenlijst in te klappen (dit vergemakkelijkt het lezen en invullen van lange vragenlijsten), klik nogmaals op het symbool om de vragenlijst weer uit te klappen.
  17. Klik op Button opslaan en terug naar overzicht als alle vragen zijn beantwoord.
  18. Je komt weer in het scherm met ingeplande inspecties terecht.
  19. Klik op Button home links bovenin het scherm om terug te gaan naar het beginscherm van de mobile omgeving.
  20. Zorg ervoor dat je weer een verbinding hebt met internet en klik dan op Button nu synchroniseren. De ingevoerde inspectielijst wordt gesynchroniseerd met de CareNet desktop omgeving en de inspectielijst en afwijkingen zijn nu terug te vinden in de CareNet desktop omgeving.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.