CareNet InspectieTool app (iOS)

Ingeplande inspecties kunnen uitgevoerd worden met de CareNet InspectieTool app (iOS) of de CareNet app (Android). In verband met gebruiksgemak adviseren wij het gebruik van een Apple iPad of iPhone (iOS) voor het lopen van een inspectie.

Ingeplande inspectie uitvoeren

Tip: afwijkingen en opmerkingen kunnen ook worden ingevoerd met de voicerecorder (zie het microfoontje dat op het toetsenbord in de app verschijnt zodra je een afwijking of opmerking gaat invoeren).

1. Download de gratis CareNet app via de appstore op je iPad of iPhone (zoek op ‘carenet’).
  2. Voer je bedrijfseigen database naam in en klik op ‘Check’ of de databasenaam juist is.
  3. Voer gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.
  4. Klik links in het scherm op de knop ‘Nu synchroniseren’ (de meest recente planning- en beheergegevens die in de desktopomgeving zijn opgeslagen, worden nu gesynchroniseerd met de app).
  5. Klik links in het scherm op de gewenste inspectieronde om deze te gaan uitvoeren. De inspectielijst wordt automatisch geopend en kan nu worden ingevuld.
  6. Klik op Button vraagteken om de toelichting bij de vraag te lezen.
  7. Klik op Button foto om een foto toe te voegen aan de vraag.
  8. Maak vervolgens een foto met de iPad. Klik op ‘Kies een foto’ om een foto uit de foto galerij van de iPad toe te voegen of klik op ‘Neem een foto’ om meer foto’s aan de vraag toe te voegen.
  9. Klik op ‘Klaar’ om de geselecteerde/gemaakte foto op te slaan bij de vraag in de inspectielijst.
  10. Klik op Button afwijking om een beschrijving van een geconstateerde afwijking toe te voegen aan de vraag. Vul de afwijking in en vink eventueelButton structureelaan indien het een afwijking betreft die je al meerdere malen bent tegengekomen tijdens uitgevoerde inspecties (indien een afwijking structureel voorkomt, dient een aanvullende oorzaakanalyse te worden uitgevoerd bij de afhandeling van de afwijking). Klik op Button toevoegen om de ingevulde afwijking aan de vraag toe te voegen.
  11. Klik op Button opmerkingom een opmerking bij de vraag toe te voegen. Vul de opmerking in en klik op Button opslaan.
  12. Klik op links bovenin het scherm op ‘< Carenet Inspecties’ om het planningsoverzicht te bekijken. Indien een inspectielijst voltooid is (groen), dien je deze te synchroniseren om de gegevens in CareNet te laden. Klik dan links onderin het planningsoverzicht op ‘Nu synchroniseren’. Let op: alleen voltooide lijsten kunnen worden gesynchroniseerd naar CareNet.

Bijwerken naar laatste versie

Regelmatig verschijnt er een nieuwe versie van de CareNet InspectieTool app. Je wordt hierover geïnformeerd middels een supportmail. Je kunt de CareNet InspectieTool app als volgt bijwerken naar de laatste versie:

1. Rond alle lijsten in de CareNet InspectieTool app af en synchroniseer alle lijsten.
  2. Sluit de app af door 2x te tikken op de home button onderaan je iPad en de CareNet app naar boven weg te vegen.
  3. Open de App Store en zoek naar ‘carenet inspectietool’.
  4. Tik op ‘Werk bij’.
  5. Na invoeren van je wachtwoord voor de App Store wordt de app bijgewerkt naar de nieuwe versie.
  6. Open de CareNet app en voer de naam van je bedrijfspagina in.
  7. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  8. De nieuwe versie van de app kan nu worden gebruikt.

Andere taal instellen

Wil je de CareNet InspectieTool app in de Engelse of Duitse taal toepassen? Volg dan de onderstaande stappen:

1. Open de ‘Instellingen’ van je iPad.
  2. Tik links op de optie ‘Algemeen’.
  3. Tik rechts bovenaan op ‘iPad Taal’. Zie onderstaande screenprint ter illustratie.

1. Selecteer de Engelse of Duitse taal.
  2. Tik op ‘Gereed’. Zie onderstaande screenprint ter illustratie.

1. De zojuist geselecteerde taal wordt ingesteld op de iPad.
  2. Open de CareNet app, deze wordt nu in de zojuist ingestelde taal weergegeven.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.