Allergenenmatrix

Via het tabblad Allergenenmatrix kun je op ieder gewenst moment bekijken welke allergenen in je verkoopartikelen (eindproducten) aanwezig zijn. Op deze manier heb je het allergenenoverzicht voor je bedrijf altijd up-to-date.

Ga met de muis op de bullet staan om een toelichting te krijgen over de betekenis van de bullet.

• Rode bullet betekent: aanwezig
  • Oranje bullet betekent: bevat sporen van
  • Blauwe bullet betekent: onbekend

Filteren van weergave

Het is mogelijk om in het tabblad Allergenenmatrix te filteren op productgroep, productnaam, allergenen aanwezig en allergenen afwezig, zodat je alleen de verkoopartikelen kunt laten weergeven welke bij de betreffende filters horen.

1. Klik in het CareNet dashboard op Specificaties en open het tabblad ‘Allergenenmatrix’.
  2. Selecteer onder ‘Instellingen’ indien gewenst voor welke productgroepen je de allergenenmatrix wilt terugzien. Indien je kiest voor ‘Selectie…’ verschijnen alle productgroepen en kun je de gewenste productgroep(en) aanvinken.
  3. Voer indien gewenst in voor welke productnaam je de allergenenmatrix wilt terugzien. Typ hiertoe de productnaam of een gedeelte van de naam.
  4. Selecteer indien gewenst voor welke aanwezige allergenen je de allergenenmatrix wilt terugzien. Indien je kiest voor ‘Selectie…’ verschijnen alle allergenen en kun je de gewenste allergenen aanvinken. Klik op selecteer alles om alle allergenen aan te vinken, of klik op  selecteer niets om alle allergenen uit te vinken.
  5. Selecteer indien gewenst voor welke afwezige allergenen je de allergenenmatrix wilt terugzien. Indien je kiest voor ‘Selectie…’ verschijnen alle allergenen en kun je de gewenste allergenen aanvinken. Klik op selecteer alles om alle allergenen aan te vinken, of klik op  selecteer niets om alle allergenen uit te vinken.
  6. Indien alle gewenste filters zijn geselecteerd dien je op Button updaten te klikken om de allergenenmatrix behorende bij de selectie te tonen.
  7. Klik in alle selectievensters op ‘Alle’ en klik vervolgens op Button updaten om de allergenenmatrix voor alle verkoopartikelen te tonen.