Track & Trace

Via het tabblad Track & Trace kun je snel en gemakkelijk terugzien welke ingrediënten aan welke grondstoffen, recepten en verkoopartikelen zijn gekoppeld.

1. Klik in het CareNet dashboard op Specificaties en open het tabblad ‘Track & Trace’.
  2. Selecteer onder ‘Instellingen’ bij ‘Van’ Ingrediënt, Grondstof of Recept / halffabrikaat. Typ vervolgens in het invulveld dat verschijnt de naam van het ingrediënt, de grondstof of het Recept / halffabrikaat en selecteer in het lijstje dat verschijnt de juiste naam. Of klik op opzoeken en klik vervolgens in het pop-up scherm het gewenste item aan.
  3. Selecteer vervolgens bij ‘Naar’ Grondstoffen, Recepten / halffabricaten of Verkoopartikelen.
  4. Indien alle gewenste filters zijn geselecteerd dien je op Button updaten te klikken om de Track & Trace selectie te tonen.
  5. Je ziet nu een overzicht van de Grondstoffen, Recepten of Verkoopartikelen (zoals geselecteerd bij ‘Naar’) waar de betreffende Ingrediënten, grondstoffen of Recepten (zoals geselecteerd bij ‘Van’) aan gekoppeld zijn.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.