Track & Trace

Via het tabblad Track & Trace kun je snel en gemakkelijk terugzien welke ingrediënten aan welke grondstoffen, recepten en verkoopartikelen zijn gekoppeld.

1. Klik in het CareNet dashboard op Specificaties en open het tabblad ‘Track & Trace’.
  2. Selecteer onder ‘Instellingen’ bij ‘Van’ Ingrediënt, Grondstof of Recept / halffabrikaat. Typ vervolgens in het invulveld dat verschijnt de naam van het ingrediënt, de grondstof of het Recept / halffabrikaat en selecteer in het lijstje dat verschijnt de juiste naam. Of klik op opzoeken en klik vervolgens in het pop-up scherm het gewenste item aan.
  3. Selecteer vervolgens bij ‘Naar’ Grondstoffen, Recepten / halffabricaten of Verkoopartikelen.
  4. Indien alle gewenste filters zijn geselecteerd dien je op Button updaten te klikken om de Track & Trace selectie te tonen.
  5. Je ziet nu een overzicht van de Grondstoffen, Recepten of Verkoopartikelen (zoals geselecteerd bij ‘Naar’) waar de betreffende Ingrediënten, grondstoffen of Recepten (zoals geselecteerd bij ‘Van’) aan gekoppeld zijn.