Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

Supportmail 1.27D

De update van CareNet versie 1.27D heeft op vrijdag 10 augustus 2018 plaatsgevonden. Onderstaand is per module weergegeven welke aanpassingen zijn doorgevoerd. 

CARE_icon_inspecties2015 CARE_iconen2015elearning CARE_icon_handboek2015
CARE_icon_specificaties2015 CARE_iconen2016_registraties_donker CARE_iconen2016_leveranciers_donker

Inspecties

  • Na het lopen en synchroniseren van een inspectieronde kan er toch nog een tekortkoming aan het licht komt. Vanaf nu kunt u extra afwijkingen koppelen aan een inspectieronde. Tevens kunnen er aan extra afwijkingen foto’s worden gekoppeld.
  • Er is een extra recht aangemaakt om alleen de statistieken van eigen afdelingen te mogen bekijken. Zijn er meerdere locaties van uw bedrijf tezamen in één CareNet applicatie, dan kunnen de statistieken van de zusterlocatie voor medewerkers worden uitgeschakeld.

E-learning

Binnen de module E-learning zijn op de achtergrond diverse aanpassingen doorgevoerd die voor de gebruiker niet direct zichtbaar zijn, maar de functionaliteit van de module verbeterd hebben.

Handboek

  • Aan elk handboekdocument kan een specifiek “Extra label” gekoppeld worden. Door in “Beheer” of in “Mijn Handboeken” dit label te activeren, zijn alleen nog die betreffende documenten zichtbaar. Deze functie maakt het zoeken naar documenten nóg makkelijker.
  • Het zoekvenster na selecteren van een Handboek is aangepast. Dit zoekvenster blijft altijd in beeld, zodat het op en neer scrollen op een pagina nu (bijvoorbeeld wanneer u veel hoofdstukken in een Handboek heeft) tot het verleden behoort.

Specificaties

Binnen de module Specificaties zijn op de achtergrond diverse aanpassingen doorgevoerd die voor de gebruiker niet direct zichtbaar zijn, maar de functionaliteit van de module verbeterd hebben.

Registraties

Binnen de module Registraties zijn op de achtergrond diverse aanpassingen doorgevoerd die voor de gebruiker niet direct zichtbaar zijn, maar de functionaliteit van de module verbeterd hebben.

Leveranciers

Binnen de module Leveranciers zijn op de achtergrond diverse aanpassingen doorgevoerd die voor de gebruiker niet direct zichtbaar zijn, maar de functionaliteit van de module verbeterd hebben.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments