Supportmail 1.28

De update van CareNet versie 1.28 heeft op zaterdag 16 februari 2019 plaatsgevonden. Onderstaand is per module weergegeven welke aanpassingen zijn doorgevoerd.

CARE_icon_inspecties2015 CARE_iconen2015elearning CARE_icon_handboek2015
CARE_icon_specificaties2015 CARE_iconen2016_registraties_donker CARE_iconen2016_leveranciers_donker

Algemeen

De typen medewerkers die geselecteerd kunnen worden onder de details van een medewerker zijn afgestemd op de modules die in gebruik zijn.

supportmail 1.28 algemeen 1024x383 - Supportmail 1.28

Inspecties

Binnen de module Inspecties zijn op de achtergrond diverse aanpassingen doorgevoerd die voor de gebruiker niet direct zichtbaar zijn, maar de functionaliteit van de module verbeterd hebben.

E-learning

Voor handboekcursussen is het nu mogelijk om de deadline van de cursus te synchroniseren met de verloopdatum van het handboekdocument. Dit kan als volgt ingesteld worden via de cursistengroep:

Optie 1: automatisch synchroniseren

• Open de cursistengroep en klik op tabblad Opties en klik op Bewerken.
  • Vink de optie Deadline automatisch updaten op basis van verloopdatum handboekdocument aan en klik op Wijzigingen opslaan. De deadline van de cursus wordt nu altijd automatisch aangepast aan de verloopdatum van het handboekdocument. Het is nu niet meer mogelijk om de deadline handmatig in te vullen.

Optie 2: handmatig synchroniseren

• Open de cursistengroep en klik op tabblad Details en klik op Bewerken.
  • Klik aan de rechterzijde van de gekoppelde cursus op Bewerk.
  • Klik op de knop Verloopdatum synchroniseren en klik op Klaar en Wijzigingen opslaan. De deadline van de cursus wordt nu eenmalig aangepast aan de verloopdatum van het handboekdocument. De deadline kan nu optioneel alsnog handmatig worden ingevuld.

supportmail 1.28 e learning 2 - Supportmail 1.28

Handboek

Binnen de module Handboek zijn op de achtergrond diverse aanpassingen doorgevoerd die voor de gebruiker niet direct zichtbaar zijn, maar de functionaliteit van de module verbeterd hebben.

Specificaties

Het veld Labelnaam van ingrediënten is aangepast, zodat hierin een onbeperkt aantal tekens kan worden geplaatst. Dit geldt ook voor het veld Labelnaam onder de additionele talen van een ingrediënt.

supportmail 1.28 specificaties 1024x454 - Supportmail 1.28

Registraties

Binnen de module Registraties zijn op de achtergrond diverse aanpassingen doorgevoerd die voor de gebruiker niet direct zichtbaar zijn, maar de functionaliteit van de module verbeterd hebben.

Leveranciers

Binnen de module Leveranciers zijn op de achtergrond diverse aanpassingen doorgevoerd die voor de gebruiker niet direct zichtbaar zijn, maar de functionaliteit van de module verbeterd hebben.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.