Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

CareNet update 1.11

CareNet update versie 1.11 van de diverse CareNet modules heeft plaatsgevonden. Per module is weergegeven welke aanpassingen zijn doorgevoerd. 

DrukwerkCARE_iconen2014DEFCARE icon registraties2015 lichtgrijs 150x150 - CareNet update 1.11

Naast de genoemde ontwikkelingen zijn er nog diverse punten aangepast, die voor u als gebruiker niet direct zichtbaar zijn, maar de functionaliteit van CareNet wel verbeteren.

Inspecties

  • Het aantal tekens voor het invoeren van inspectievragen is uitgebreid tot 750 stuks. Op deze wijze kunnen ook kruistabellen en nulmetingen van diverse certificeringsschema’s worden ingevoerd.

Specificaties

  • Afbeeldingen van verkoopartikelen kunnen vanaf nu in ieder gewenst formaat worden ingevoerd. Deze worden automatisch gestandaardiseerd en niet opgerekt, zoals voorheen soms het geval was.
  • Het woordje ‘bevat’ voor declaraties van allergenen is optioneel gemaakt. Deze is aan en uit te zetten via een vinkje in ‘instellingen’.
  • Vanaf heden is het mogelijk om de module Specificaties te koppelen aan label- en etiketteermacines van Espera. Vanuit CareNet kan een export worden gemaakt, in een format dat direct door de software van Espera apparaten wordt herkend.

Registraties

  • 18 september verschijnt de pilot versie van de module Registraties. Met deze module kunnen alle registratieformulieren digitaal worden aangemaakt, beheerd en ingevuld. Neem contact op met je CareNet contactpersoon voor meer informatie.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments