Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

CareNet update 1.16

CareNet update versie 1.16 van de diverse CareNet modules heeft plaatsgevonden. Per module is weergegeven welke aanpassingen zijn doorgevoerd. 

CARE_icon_inspecties2015CARE_icon_specificaties2015CARE_iconen2016_registraties_donker

Algemeen

  • De losse actielijst is standaard uitgezet in het rollenprofiel. Om deze zichtbaar te maken dient deze handmatig te worden geactiveerd. Dit recht is als volgt weergeven in het rollenprofiel:

Supportmail 1.16 (6)

Inspecties

  • De afdeling waarvoor een inspectielijst is ingepland wordt weergegeven als ondertitel bij de weergave van inspecties in ‘mijn inspecties’.

Supportmail 1.16 (1)

Specificaties

  • Op alle niveaus wordt een timeline weergegeven (resp. grondstoffen, recepten/halffabricaten, verkoopartikelen).

Supportmail 1.16 (2)

  • De exportoptie is uitgebreid met diverse velden, waaronder ingestelde vrije velden en vervaldata van specificaties.
  • De exportoptie bevat een optie om een export te maken die specifiek is ingericht om te importeren in Reflex. Dit heeft met name te maken met werkwijze van Reflex omtrent de opmaak van regels voor ingrediëntendeclaraties. In de export voor Reflex wordt de ingrediëntendeclaratie opgeknipt in 12 regels tekst van maximaal 40 tekens. Om gebruik te kunnen maken van deze functionaliteit, dient deze wel eerst te worden geactiveerd. Neem hiervoor contact op met uw CareNet contactpersoon.
  • Het nummer, de naam, status en vervaldatum zijn verplichte velden voor verkoopartikelen. Deze aanpassing dient als voorbereiding voor het inbouwen van de functionaliteit voor het goedkeuren van specificaties en het versiebeheer daarvan.

Supportmail 1.16 (3)

Hetzelfde is gedaan voor de weergave van E-nummers, allergenen en percentagetekens.

Supportmail 1.16 (4)

Indien u deze data éénmalig ingesteld wilt hebben voor alle artikelen, dan is het mogelijk om daarvoor een query te draaien. Neem hiervoor contact op met uw CareNet contactpersoon.

  • Voor synchronisatie met PS in Foodservice is het mogelijk om met meerdere merken te werken, zonder dat dit in de instellingen hoeft te worden ingevoerd. De verschillende merken kunnen nu per artikelnummer worden ingegeven:

Supportmail 1.16 (5)

Registraties

  • Diverse aanpassingen die met name betrekking hebben op gebruikersgemak.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments