Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

CareNet update 1.20

CareNet update versie 1.20 van de diverse CareNet modules heeft plaatsgevonden. Per module is weergegeven welke aanpassingen zijn doorgevoerd. 

CARE_icon_inspecties2015 CARE_iconen2015elearning CARE_icon_handboek2015

CARE_icon_specificaties2015 CARE_iconen2016_registraties_donker CARE_iconen2016_leveranciers_donker

Algemeen

Aan acties van de diverse modules, maar ook voor losse acties kunnen er vrije velden worden toegevoegd. Dit kan via instellingen > acties.

vrije velden

Inspecties

 • Automatische mailnotificatie bij inplannen inspectie

Bij het inplannen van een inspectie kan voortaan geselecteerd worden of je een automatische mailnotificatie wilt versturen. Dit kan via: ‘Planning’ > ‘Inspectieronde toevoegen’ > vink de optie ‘Verzend notificatie’ aan.

inspectieronde plannen

De notificatie wordt automatische per email verstuurd naar de betreffende geselecteerde medewerker of de aan de geselecteerde afdeling gekoppelde medewerkers waarvan een e-mailadres aanwezig is in de medewerkersdetails en die het recht hebben om een inspectie uit te voeren.

De standaard tekst voor de notificatie kan worden ingesteld via:  tandwiel > ‘Instellingen’ > ‘Inspecties> ‘Notificatie’.

notificatie

E-learning

 • Opmerkingen per slide teruglezen

Voor vragenslides was het reeds mogelijk om opmerkingen per vragenslide later terug te lezen. Dit is nu ook mogelijk gemaakt voor infoslides.

De opmerkingen per slide kunnen worden teruggezien via ‘Cursistengroepen’ > open een cursistengroep > selecteer een cursist en klik vervolgens op een poging of klik op exporteer antwoorden voor een Excel overzicht met opmerkingen per slide.

cursist uitzendkracht

poging 0209

 • Timeline per cursist voor terugzien van uitnodigingsacties

Het is vanaf nu mogelijk om per cursist in een cursistengroep terug te zien welke acties voor deze cursist zijn uitgevoerd, bijvoorbeeld uitgenodigd of herinnerd. Dit kan via de timeline per cursist: ‘Cursistengroepen’ > open de betreffende cursistengroep > open de betreffende cursist > open het tabblad ‘Timeline’.

cursist kwaliteitsmanager

 • Notificatie voor bijna verlopen E-learning

Via ‘Cursistengroepen’ > ‘Opties’ is het voortaan mogelijk een automatische notificatie in te stellen voor het verlopen van een E-learning. Hierbij voer je in hoeveel dagen voorafgaande aan het verlopen van de E-learning een notificatie moet worden verstuurd.

cursistengroep

De notificatie wordt vervolgens verstuurd naar de medewerkers van de bij ‘Details’ geselecteerde afdeling die bepaalde rechten hebben (mag aanmaken en bewerken, mag uitnodigingen versturen of mag alle cursistengroepen zien, niet alleen van eigen afdeling) én waarvoor een e-mailadres is ingesteld bij de Medewerkers details.

De standaard tekst voor de notificatie kan worden ingesteld via tandwiel > ‘Instellingen’ > ‘E-learning’ > ‘Verloopnotificatie’.

verloopnotificatie

 • Archiveren van cursistengroepen

Cursistengroepen kunnen vanaf nu gearchiveerd worden via ‘Cursistengroepen’ > open een cursistengroep > klik rechts in het scherm op cursistengroep archiveren. De cursistengroep wordt in het overzicht met cursistengroepen verplaatst naar tabblad ‘In-actief’. Cursussen die in een inactieve cursistengroep aanwezig zijn, kunnen niet meer worden uitgevoerd door de gekoppelde cursisten zolang de groep in-actief is.

Het opnieuw activeren van een in-actieve cursistengroep kan middels ‘Cursistengroepen’ > open de betreffende in-actieve cursistengroep > klik rechts in het scherm op cursistengroep dearchiveren.

Handboek

 • Bijlagen van oude handboekdocumenten bewaren

Vanaf deze update wordt in het geval van het toevoegen van een nieuwe bijlage aan een document de oude bijlage bewaard in de vorige versie van het document. Zo kunnen oude bijlagen altijd worden teruggezien via ‘Mijn handboeken’ > open het document > open de oude versie via de knop oude handboekdocumenten.

 • Automatische wijzigingsnotificatie versturen

Door in de document details onderstaande optie aan te vinken, wordt na het verifiëren van een document automatisch per email een wijzigingsnotificatie verstuurd naar alle medewerkers die via de afdeling gekoppeld zijn aan het betreffende document én waarvoor een emailadres is ingevoerd bij de medewerkers details.

‘Beheer’ > open het betreffende document > open tabblad ‘Details’ en vink de optie stuur wijzigingsnotificatie aan of uit.

De tekst voor de wijzigingsnotificatie kan automatisch worden ingesteld via tandwiel > ‘Instellingen’ > ‘Handboek’ > ‘Sjabloon notificatie wijziging document’.

sjabloon notificatie

 • Automatische verloop notificatie

Middels de onderstaande optie kan per document worden ingesteld of je een automatische verloopnotificatie per email wilt versturen naar de auteur van een document.

Dit kan via:  ‘Beheer’ > open het betreffende document > open het tabblad ‘details’ > vink onderstaande optie aan.

notificatie2

Hoeveel dagen voorafgaande aan de verloopdatum het verificatiebericht dient te worden verstuurd, kan worden ingesteld via tandwiel > ‘Instellingen’ > ‘Handboek’ > ‘Notificaties’. Vink de optie aan en voer het aantal dagen in.

notificaties

Specificaties

 • De functie voor het berekenen van vochtverliezen kan via CareNet geactiveerd worden. Hiervoor kun je contact opnemen met je CareNet contactpersoon.

Registraties

 • Binnen de registratiemodule zijn diverse aanpassingen doorgevoerd om het invullen plannen van registraties te optimaliseren. Voor meer informatie over deze module kun je terecht bij je CareNet contactpersoon.

Leveranciersbeheersing

 • Deze maand zal de nieuwe module Leveranciersbeheersing live worden gezet. De afgelopen maanden zijn hiermee al succesvolle pilots uitgevoerd bij enkele klanten en komende weken worden de laatste nodige aanpassingen doorgevoerd. Voor meer informatie over deze module kun je terecht bij je CareNet contactpersoon.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments