Vraag een demo aan
string(77) "https://carenetonline.nl/wp-content/uploads/2015/03/headerfoto-subpaginas.jpg"
headerfoto

CareNet update 1.22

De update van CareNet versie 1.22 heeft op 3 maart 2017 plaatsgevonden. In de diverse modules zijn aanpassingen doorgevoerd. Onderstaand is per module weergegeven welke aanpassingen zijn doorgevoerd. 

CARE_icon_inspecties2015 CARE_iconen2015elearning CARE_icon_handboek2015

CARE_icon_specificaties2015 CARE_iconen2016_registraties_donker CARE_iconen2016_leveranciers_donker

Algemeen

 • Het is nu mogelijk om per prioriteit (die kan worden toegekend aan acties) een vast aantal dagen in te vullen tot de deadline. Deze waarde kan worden ingesteld via ‘Instellingen’ > tabblad ‘Acties’. Indien je vervolgens bij een nieuwe actie een prioriteit selecteert, wordt in het veld ‘deadline’ automatisch de juiste datum (vandaag + ‘dagen tot deadline’) ingevoerd.

Prioriteit acties - CareNet update 1.22

 • Notificatieberichten voor ‘Acties’ waren voorheen niet instelbaar en werden in alle gevallen toegepast. Vanaf nu is dit instelbaar via ‘Instellingen’ > tabblad ‘Acties’ in geval van een nieuwe, gewijzigde of verlopen actie:

Notificatieberichten - CareNet update 1.22

Het onderwerp en de inhoud van het bericht zijn per notificatie in te stellen. Zodra deze functie is geactiveerd met behulp van het vinkje, is deze in iedere actie zichtbaar en kan deze per actie aan- of uitgevinkt worden:

Actie notificatiebericht - CareNet update 1.22

Inspecties

 • Het is mogelijk om per actie een filtermogelijkheid in te bouwen als een vrij veld. Dit kunnen bijvoorbeeld de 4 M’s (resp. mens, machine, materiaal en methode) zijn, zoals dat in onderstaand voorbeeld ook is gedaan. Deze optie en de velden in het drop down menu zijn te activeren via ‘instellingen’ > tabblad ‘Acties’.

Filtermogelijkheid actie - CareNet update 1.22

Filtermogelijkheid actie 2 - CareNet update 1.22

De velden uit bovenstaand voorbeeld worden in het tabblad ‘Acties’ in de inspectiemodule als volgt weergegeven:

Tabblad acties - CareNet update 1.22

 • De filter in het overzicht van afwijkingen is voorzien van een filteroptie, waarbij gefilterd kan worden op het antwoord van de onderliggende vragen.

Filter overzicht afwijkingen - CareNet update 1.22

 • De opsomming van afdelingen en medewerkers in het tabblad ‘planning’ is voorzien van een scrollbar.

Scrollbar opsomming - CareNet update 1.22

E-learning

Binnen de module E-learning zijn op de achtergrond diverse aanpassingen doorgevoerd welke voor de gebruiker niet direct zichtbaar zijn, maar de functionaliteit van de module verbeterd hebben.

Handboek

 • Voor het zoeken in ‘mijn handboeken’ bestaan de volgende opties:
  – Zoeken in titel
  – Zoeken in inhoud
  – Zoeken in titel en inhoud
  .
  Vanaf nu is het mogelijk om een standaardwaarde in te stellen voor één van bovenstaande opties. Als je bijvoorbeeld in de meeste gevallen gebruik maakt van de optie ‘zoeken in titel’, kan je deze optie instellen als standaardwaarde. Het instellen van deze standaardwaarde kan via de onderstaande functie, die beschikbaar is via ‘Instellingen’ > tabblad ‘Handboek’.

Standaard zoekmethode - CareNet update 1.22

 • Naast de notificatie in geval van gewijzigde documenten of bijna verlopen documenten, bestaat nu ook de mogelijkheid om een notificatie in te stellen in geval van afgekeurde documenten. Deze notificatie is instelbaar via ‘Instellingen’ > tabblad ‘Handboek’.

Notificatie bij afkeuren - CareNet update 1.22

Zodra deze functie is geactiveerd in de instellingen, is deze in de detailpagina van ieder handboek document beschikbaar:

Notificatie bij afkeuren 2 - CareNet update 1.22

Specificaties

 • De koppeling tussen CareNet en PS in Foodservice is sterk uitgebreid. In principe zijn alle velden die binnen PS in Foodservice beschikbaar zijn, ook aan te maken binnen CareNet. Op deze wijze is het mogelijk om een volledig dekkende koppeling te maken tussen beide pakketten.
 • Het aantal decimalen van een ingrediënt in een verkoopartikel, is nu per ingrediënt instelbaar:

Decimalen ingredient verkoopartikel - CareNet update 1.22

Registraties

Binnen de module Registraties zijn op de achtergrond diverse aanpassingen doorgevoerd welke voor de gebruiker niet direct zichtbaar zijn, maar de functionaliteit van de module verbeterd hebben.

Leveranciersbeheersing

De module Leveranciersbeheersing is nu gereed voor pilot klanten. Enkele CareNet klanten gaan deze module de komende maanden gebruiken en testen. Zodra de testen zijn afgerond, is de module klaar voor gebruik. We stellen al onze klanten hiervan op de hoogte middels een supportmail.

Zoeken op Carenet Online

Search
Filter by Custom Post Type
Pages
Posts
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments